facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor
"Goudwisselkantoor heeft meer dan 100 locaties in Nederland, België en Duitsland. Al 35 jaar kopen en verkopen we goud, zilver, munten en sieraden. Taxaties doen we gratis. Ook verkopen we sieraden, bieden we munten en goud aan als belegging, verpanden we edelmetalen, en wisselen we vreemde valuta. Specialisten van waarde zijn, betekent voor ons meer dan kennis hebben van kostbaarheden. Alles wat we doen, doen we om van waarde te zijn voor onze klanten. Voor u. We hielpen al ruim één miljoen klanten financiële ruimte te creëren.- Gratis en vrijblijvende taxatie- Contant geld voor uw goud- De grootste in Nederland en België- Vergunning van De Nederlandsche Bank"
Adres: Molendijk 1, Oud-Beijerland
Telefoonnummer: +31186615550
Stad: Oud-Beijerland
Route: Molendijk 1



op zoek naar gerelateerd: Goudwisselkantoor locaties, Hoofdkantoor Goudwisselkantoor
Recensies
Ik ging daar gewoon 20 gram goudbaar te koop. Ik ben vaste klant van Hollandgold. Maar helaas hebben ze het druk dus geef me geen afspraak. Dus ik denk, laten we Goudwissel eens proberen. Heb zeer slechte ervaring. Na zeer sterke persoonlijke controle bood de vrouw me eerst slechts 900 euro aan en zei me ook dat ze de originele stempelverpakking moest openen. Misschien denk ik dat ze een vertrouwensprobleem heeft met de klant. Maar ze zegt dat het daar reguliere procedures zijn. Maar Hollandgold doet dit niet. Misschien is Hollandgold niet zo intelligent. Als ik haar online prijs laat zien, biedt ze 1050 en daarna maximaal 1080, wat nog steeds laag is ten opzichte van de Hollandgold-verkoopprijs. Als persoon legaal kan ik mijn ervaringen delen, dus dat doe ik. Ik wil iedereen suggesties geven voor de verkoop of aankoop op deze locatie, controleer online bij andere bedrijven. je kunt zeker veel geld besparen.
Ik werd zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Er werd de tijd voor mij genomen en zonodig een uitleg gegeven.
Super lief en kundige mensen. Het was zo gezellig dat het bijna jammer was dat de deal gesloten was.
Aanbieding zeer lage prijs in vergelijking met andere bedrijven
Zeer vriendelijke mensen fijne winkel
Keurig netjes geholpen en alle vragen beantwoord. Goed en fijn gesprek en duidelijke uitleg, zeer vriendelijk.
Tijdje geleden hier heen gegaan omdat ik een gouden verzamel muntje had. Als jonge meid denken ze dat je geen verstand hebt van wat je in handen hebt. Uiteraard wist ik dat prima, maar gedaan alsof ik dat niet wist. Ik wilde weten wat ik er voor kon krijgen. Nou een fractie van wat hij waard is werd mij geboden. Pas toen ik zei dat ik hem dan wel elders in ging ruilen, omdat dit niet zomaar een muntje was, en hem de waarde liet weten, werd er gedaan alsof hij dat niet had gezien. Terwijl zij juist de kenners zijn op dit vlak! Toen kon ineens wel richting de echte waarde geboden worden. Kortom, doe je research voor je hier heen gaat! Ze proberen je te naaien waar je bij staat!
Prima geholpen
De ontvangst was hartelijk en vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid