facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Goudtsmidt - Frites Smederij

Goudtsmidt - Frites Smederij

Info

De Goudtsmidt is een Frites Smederij waar de chef samen met zijn team op een geheel nieuwe en ambachtelijke wijze smaakbeleving geeft aan friet en snacks.

Adres: Pastoor Spieringsstraat 1, 5401 GA Uden (gemeente)
Telefoonnummer: 0612120043
Stad: Uden
Route: Pastoor Spieringsstraat 1
Postcode: 5401 GA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
New York Pizza Uden New York Pizza Uden 193 meter Online besteld, levering zou plaats vinden tussen 18.45u en 19.00u. Levering was om 2...
Dönerix Uden Dönerix Uden 293 meter Döner, pizza, falafel, turkse pizza Openingstijden: Maandan tot donderdag: 14:00 tot...
Plaza De Komeet Plaza De Komeet 313 meter Het softijsje was lekker. De bediening zat versuft op een kruk tot een collega kwam.
Taco Daily Taco Daily 395 meter 'Your daily Mexican food' Iedere dag bereiden wij voor u verse Mexicaanse gerechten....
Döner Stop Uden Döner Stop Uden 420 meter Dit is gewoon de beste döner tent uit de hele wijde omgeving. Prijzen zijn ook nog s...
Snackbar Harte Snackbar Harte 1 km Goede kwaliteit friet en snacks. Gezellige ambiance om ter plaatse te eten.Eten: 5/5
KFC Uden KFC Uden 1 km Drinken vergeten te geven bij een menu. Teruggegaan, krijg ik een half gevulde beker....
Recensies
Na al die goede recensies moest ik het het mijne er ook van weten. 1 frietje Asian curry 1 frietje truffel parmezaan. De Asian curry was lekker maar ook niet meer dan dat. Miste de wauw factor. Het frietje truffel parmezaan tja de truffel was niet te proeven en de parmezaan was er wel maar summier. De snacks waren goed. De ambiance was leuk niet echt de uitstraling van een patatzaak. Maar een luxe uitstraling. Vriendelijk personeel maar toen we naar buiten liepen kon er geen tot ziens vanaf. Laten we dat op de drukte houden. Jammer ook dat er geen ijsje te krijgen is. 2 frietjes 2 cola 2 snacks €18,50
Luxe frietjes in een echt "frietrestaurant". Unieke smaken die gepresenteerd worden op een restaurantwaarige manier. De friet lijkt aan de kleine kant, maar geloof mij, het is voldoende! Minpuntjes zijn dat de friet eentonig wordt en de friet relatief duur is.
Erg lekkere luxe friet frietje truffel parmezaan is heerlijk net als de Indonesische satésaus, zie foto. Mooie zaak en aardig personeel. Aanrader!
Veel verhaal weinig kwaliteit!! Over de kwaliteit van de friet wordt veel gesproken maar ik vind hem middelmatig!! Weinig keuzes uit snacks dan verwacht je top producten maar de snacks zijn gewoon van de groothandel. De friet is vers gemaakt met het schilletje er nog aan. De friet staat in een open ruimte middenin de zaak. Als je friet mee neemt krijg je het netjes in kartonnen bakjes dat is top. Echter de friet is niet krokant of lekker hard gebakken. Nee de friet ziet er niet smakelijk uit. De friet is snel slap en niet krokant waar je op hoopt!! Pluspuntje is de truffel mayonaise maar ik denk dat die te koop is bij de groothandel. Als zij echt een uniek concept willen leveren is het voor mij terug naar de keuken en kom dan eens met wat echt GOEDS!!!
Goede kwaliteit friet, geen dunne sliertjes maar échte frieten. Geen gigantisch lange lijst met snacks op de menukaart, maar de snacks die worden aangeboden zijn van goede kwaliteit, en met zorg bereid door het personeel. De uitstraling van de zaak is luxe, het is geen "simpele friettent" maar heeft veel weg van een restaurant. Dat zie je ook wel terug in de manier waarop je eten wordt geserveerd. Goede toevoeging is de keuze voor speciaal-biertjes bij het eten! Al met al een aanrader!
Dikke aanrader! Zojuist frites gehaald met de heerlijke toppings van runderstoofvlees, saté en speciaal. De lekkere verse frites werden in de open keuken met veel aandacht bereidt maar we hadden er niet lang op moeten wachten. We hadden de frites afgehaald en kregen er een bakje tuinkers los bij met de tip om dit tuin pas op de topping te doen voor een nog betere smaakervaring. Dit geeft goed de passie van goudtsmidt aan voor het "smeden van frites."
De leukste frietzaak die je je maar kan voorstellen! Lekkere snacks, super verassend menu, maar waar ook zeker een aantal ‘normale’ friet en snack gerechten te kiezen zijn. Bij Goudtsmidt nog lekkerder en origineler! Het leukste eraan is dan ook nog dat het er zo hip uitziet en ze heerlijke wijn schenken. Hier kom ik zeker regelmatig terug!
Een dikke aanrader. Heerlijk gegeten. Voor mij als vegetariër is het altijd lastig snacken in een friettent. Gelukkig is daar nu een einde aan gekomen. De groentekroket van de Goudtsmidt is by far de lekkerste vegetarische snack die ik ooit op heb en geloof me, ik heb er al heel wat geprobeerd!
Wat kan er nou speciaal zijn aan een frietje! Eigenlijk alles! Wat dacht je van een frietje parmezaan met truffel mayonaiseFAN!! en de crispy kipnuggets met bbq saus in zeker een aanrader! Enthousiast vriendelijk personeel en lekkere wijn!! Dit is meer dan een friettent!! Dit is goud tot snel!!
Van frietbakken weer een vak gemaakt. Smaakt helemaal prima! Luxe friettent, met wat luxere snacks. Ziet er heel hygiënisch en verzorgd uit. Heb zelf een Friet Deep-Truffel-Parmesan genomen en deze is om je vingers erbij op te vreten. Risottotruffel BitterBallen smaakten ook goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid