facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Goudse Vloeren

Adres: Elburgplein 1, 2803PX Gouda
Telefoonnummer: 0182603834
Stad: Gouda
Route: Elburgplein 1
Postcode: 2803PX


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Houten vloer Gouda, PVC vloeren Gouda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Floor Outlet Floor Outlet 100 meter FLOOR OUTLET Uw beste deal in vloeren
Mark Your Floor gietvloeren Mark Your Floor gietvloeren 3 km Mark heeft afgelopen novembr betonciré aangebracht in onze nieuwbouw woning. Niet all...
Woondecorgouda Woondecorgouda 3 km We zijn heel goed geholpen. Duidelijk kennis van zaken en goed meedenken met de klant...
Holthuijsen Laminaatspecialist Holthuijsen Laminaatspecialist 4 km Laminaat besteld via internet. Niets ontvangen. Geen reactie op mails. Geen reactie ...
Recensies
Top geholpen duidelijk advies en tips! Daarna duidelijke communicatie over zowel de levering als het leggen. Resultaat een vloer die prachtig gelegd is! De heren werken rustig en super netjes. Echt een aanrader!!
Super blij met me prachtig vloer die Goudse Vloeren heeft gelegd voor me ! Vanaf de koop tot het leggen ben ik super bij gestaan door meneer, wat een aardige toffe vent is dat zeg ! Ik raad deze zaak zeker aan bij iedereen.
Helaas geen prettige ervaring met Goudse Vloeren. Wij zijn hier in mei geweest voor een vloer. We hebben uitgebreid vloeren bekeken en zijn hierin wat op weg geholpen. Omdat we serieus interesse hadden hebben we een offerte opgevraagd. Ter plaatse hebben we alle wensen en informatie plattegrond van de woning, vloer opp. door gegeven. We zouden de offerte de week erna per mail ontvangen. Helaas hebben we niets ontvangen. Toen we per mail contact opnamen met de vraag wanneer we de offerte konden verwachten hebben we niets meer te horen gekregen. Vervolgens heb ik telefonisch contact gezocht. Hierop moest ik alle informatie nogmaals mailen we wisten niet meer precies welke plinten etc. dus dat was al vervelend. Maar zo goed als mogelijk alles doorgegeven. Vervolgens weer niets gehoord van dit bedrijf. Erg jammer. Ik heb er geen vertrouwen meer in dat dit bedrijf erg secuur is in het nakomen van gemaakte afspraken dus ik zal zeker de vloer hier niet kopen. Erg jammer.
Goede hulp gehad bij uitkiezen van onze nieuwe vloer.
Met Goudse vloeren heb we een super ervaring opgedaan vloer netjes gelegd en de vriendelijkheid en service helemaal toppie en het bedrijf denkt met U mee en worden gewoon opgelost Echt super bedrijf om te adviseren.
QuickStep laminaat gekocht en ook laten leggen bij Goudse Vloeren. In de winkel zijn we goed geholpen en ook goed geadviseerd. Op de dag van het leggen hebben twee monteurs van Goudse Vloeren de vloer gelegd. De vloer is prima gelegd en we zijn erg tevreden met Goudse Vloeren en zijn super blij met onze laminaat vloer.
Top personeel! Heel klantvriendelijk! laatst een mooi parketvloer aangeschaft, is ook nog eens gezet door het bedrijf zelf. Zeer tevreden met mijn nieuwe parket en alles er omheen!
Wij zijn bij Goudse Vloeren heel prettig geholpen en hebben een prachtige vloer uitgezocht. Ze bieden een prettige service, geven eerlijk advies en de eigenaar is heel vriendelijk. Een topzaak!
Zeer goed geholpen, onze vloer licht er mooi bij. Zeker een aanrader de mannen denken goed mee! Aanrader voor iedereen
Goudse Vloeren bedankt voor de fantastische service. Van zowel de mensen in de winkel als de vloerleggers alles was top. Ga zo door!!!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Goudse Vloeren met het openbaar vervoer


Gouda, Hanzeweg 50 meter
175
Gouda, Hanzeweg 110 meter
175
Gouda, Tielweg 290 meter
175
Gouda, Tielweg 290 meter
175
Gouda, Viaduct 400 meter
175
386

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid