facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GoudGoed Kringloopwinkel Winsum

GoudGoed Kringloopwinkel Winsum

Info

GoudGoed Winsum: de mooiste kringloopwinkel van het Hogeland en ver daarbuiten!

Geschiedenis

GoudGoed Kringloopwinkel Winsum

Bezoek onze mooie overzichtelijke kringloopwinkel op Het Aanleg 5 in Winsum!
In het prachtige pand van De Ouwe Kraai kunt u gezellig winkelen.
In de kringloopwinkel verkopen we meubels, kleingoed, schilderijen, kinderwagens, servies, kleding, sieraden, boeken, cd’s, elektronica, curiosa, antiek en nog veel meer. Voor alle klanten is er een gratis kopje lekkere Fair Trade koffie of thee.
We zamelen bruikbare goederen in die geschikt zijn voor de verkoop. Textiel, boeken en tijdschriften worden altijd ingenomen om te worden verkocht of hergebruikt, net zoals elektronica. Overige spullen die schoon, heel en verkoopbaar zijn, kunt u altijd inbrengen tijdens openingstijden van de winkel. Grotere spullen die u niet zelf kunt vervoeren kunnen desgewenst opgehaald worden, hiervoor kunt u een afspraak maken op telefoonnummer 0595-433767.
GoudGoed is een onderdeel van Werkpro, een bedrijf zonder winstoogmerk dat zich inzet voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door middel van activiteiten biedt Werkpro mogelijkheden voor ontwikkeling, maatschappelijke participatie of een zinvolle dagbesteding. Bij Goudgoed Winsum bieden we in samenwerking met de gemeente ook werk-leertrajecten aan.
Goudgoed Winsum
Het Aanleg 5
9951 SJ Winsum
0595-444570
Meer informatie over ons of de andere vestigingen van GoudGoed vindt u op onze website:
www.goudgoed.nl

Adres: Het Aanleg 5, 9951 SJ Winsum (gemeente)
Telefoonnummer: 0595-444570
ln.orpkrew@musniwgg
Stad: Winsum
Route: Het Aanleg 5
Postcode: 9951 SJ



op zoek naar gerelateerd: kringloop winsum dorcas, goudgoed winsum winsum, nieuwe kringloop winsum, kringloop groningen, dorcas winsum, kringloop leens, kringloop uithuizen, goudgoed groningen
Recensies
Gezellige, mooie, grote kringloop winkel. Ik kom er graag. Enthousiaste mensen doe er werken. Altijd in voor een praatje. Alles staat netjes en gesorteerd. Mooie prijzen. En hart voor elkaar. Ze zoeken echt alles uit of puzzels en andere spelletjes compleet zijn.. Ze hebben van alles wat en ook boven is een etage. Ook is er een tafel waar je koffie of thee kan nuttigen. Ze hebben een counter staan. Ook zelf gemaakte knutselen en planken met verkoop van andere mensen zit hiet. Zeker kom ik hier meerdere keren per maand. . Makkelijk parkeren voor de deur. Ook rolstoel proof.
Erg leuke klantvriendelijke winkel waar je echt leuke dingen kan scoren voor weinig geld. Mooie sfeervolle winkel waar je gratis gebruik mag maken van een toilet! Vriendelijke medewerkers en het aanbod is ruim! Aanrader!
Klein en gezellig alleen toen ik er was waren personeel niet zo snel achter kassa 1 . En de voordeur is al op winter stand dus gaat de deur traag open Op 2 maart 2022 personeel is veranderd ze zijn nu meer behulpzaam dan bij mijn 1ste bezoek
Hele grote kringloopwinkel. Oogt wat rommelig en donker. Prijzen heel wisselend.
Beetje treurig allemaal, behalve de audio tv afdeling die weer top was.
Er zijn altijd leuke dingen te vinden!
Dank voor uw bericht, ik heb de review aangepast naar 3 sterren.
Ik was gelijk al klaar met deze GoudGoed. Wij zoeken alle kringloopwinkels in het noorden af voor leuke spullen. Hier was links van het pand nog een parkeerplaats beschikbaar. Er staat een bord bij dat het alleen voor GoudGoed klanten is. Ik ga daar dus staan en we lopen in de richting van de winkel als er een GoudGoed bus aan komt rijden waarvan de chauffeur zegt dat we onze auto onmiddellijk moeten weghalen omdat hij bij de overheaddeur moet. Auto naast ons rijdt weg dus ik op die plaats. Weer schelden, dat was ook niet goed. Toen wij terugkwamen stond de bus gewoon voor de overheaddeur. Man kan gewoon niet rijden dus, alleen maar schreeuwen. Hier komen we niet weer. wij stonden echt in een parkeervak, niet vlak voor de overheaddeur.
Vriendelijk personeel. Sinds alle ingebrachte spullen eerst naar een Centraal Punt gaan om gelabeld te worden, is de kwaliteit van de producten die daar nog te vinden zijn slechter geworden. Erg jammer! Waar blijft het mooie spul?
Er, is,een,periode, geweest, dat,er,voor,gesloten,op,staat,en,er,waren,mensen,die,gelukkig alle deuren na gevoeldt en daar was personeel achterom,aan,het,werk,is,hier,door,het,landelijk van GGD kustgebied en volksgezondheid toestemming gegeven met geen enkele afstand of dat de collega s dingen zijn verkocht compleet zonder schroefje koffie zet apapaat die na een paar keer gebruik bijna,in,de,brand,was,gevlogen dus doet het ook ga niet meer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid