facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gouden Naald Sliedrecht Werkendam Papendrecht

Gouden Naald Sliedrecht Werkendam Papendrecht

Info

Kledingreparatie-Schoenreparatie-Stomerij

Naast particuliere kleding reparatie, schoen reparatie & stomerij bieden wij onze diensten ook aan bedrijven.

Adres: Lijnbaan 6, 4251 CS Werkendam, Tel; 0183515777, 4251 CS Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184422928
Stad: Sliedrecht
Route: Lijnbaan 6, 4251 CS Werkendam, Tel; 0183515777
Postcode: 4251 CS



op zoek naar gerelateerd: Gouden Naald Zwolle, Gouden Naald en Draad, De Gouden Naald ede openingstijden, Gouden Naald Nijkerk, Gouden Naald Dordrecht, De Gouden Naald Beverwijk, Gouden Schaar Helmond, Gouden Schaar Alphen aan den Rijn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vakschoenmakerij Bolle Vakschoenmakerij Bolle 8 km Reserve sleutel en auto slot expert
Recensies
Zeer kundige kleermaker levert goed werk en heel vriendelijk
Wat een aardige vakman mijn bootkussens zijn heel mooi geworden oh wat ben ik blij. Hartelijk dank voor super vakwerk niet te geloven.
Super lieve mensen
Vakkundig en vriendelijk personeel
Goed en betaalbaar
Onze nieuw bootkussens zijn hier gemaakt helemaal geweldig! De gordijnen van onze nieuwe woning hangen nu ook mooi, ze zijn korter gemaakt en gestoomd. Zij hebben voor alles een oplossing. Goede service en schappelijke prijzen. Wij komen hier met de familie.
Ik kom daar heel graag om mijn kleding te laten vermaken of te herstellen, omdat men zeer vakkundig en klantvriendelijk is!!
Wij komen al jaren speciaal uit Gorinchem bij deze vriendelijke vakman! De eigenaar heeft gouden handen, wij hebben hier veel gelegenheidskleding laten vermaken. Mijn man komt hier ook met zijn kostuums voor de stomerij. Het ziet er altijd keurig uit. Bedankt voor de TOP service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid