facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gotink Catering b.v.

Gotink Catering b.v.

Info

Gotink heeft een warme maaltijden service, maar verzorgen ook vergaderlunches, hapjes en buffetten. Ons werkgebied is Apeldoorn, Deventer en Zutphen.



"De service van een maaltijd aan huis, dat is waar Gotink Catering goed in is. Het tafeltje dekje van vroeger. Gotink Catering verzorgt voor bedrijven en particulieren de totale catering. Het catering assortiment bestaat uit: vergaderlunches, overwerkmaaltijden, hapjes, buffetten en salades. Met de maaltijdservice en catering levert Gotink Catering ook maatwerk."
Adres: Osnabrückstraat 20, 7418BN Deventer (gemeente)
Telefoonnummer: 0570626606
Stad: Deventer
Route: Osnabrückstraat 20
Postcode: 7418BN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Tapasplank bestellen Deventer, Stamppot buffet deventer, Hapjesplank bestellen Deventer, Italiaans buffet Zutphen, Gourmetschotel bestellen Deventer, Traiteur Deventer, Tafeltje dekje Lochem, Partypan Deventer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DOK H2O DOK H2O 1 km Je kunt er veel dingen doen theater,eten, fotografie, dansen en nog wel meer er worde...
HappyFeest HappyFeest 17 km Wil je kinderfeestjes thuis vieren? HappyFeest.nl helpt je! Wij bieden schminken, piñ...
Recensies
Voor 5 dagen hebben wij bij Gotink warme en koude hapjes besteld voor bij onze bedrijfsborrel. Door de corona-maatregelen konden we het helaas niet in één keer doen. Maar onze complimenten aan Gotink voor de goede bezorgservice, ze waren op tijd en heel flexibel! De hapjes waren ook erg lekker en gevarieerd. Ze hielden ook goed rekening met onze dieetwensen. We hebben er van genoten!! Ze waren zo lekker dat we niet alle hapjes meer op de foto konden zetten...
Elke week kijken mijn collega's en ik uit naar de heerlijke lunch van Gotink. De broodjes zijn vers en zeer goed belegd.
Wat een topservice en heerlijk eten! Gistermiddag gebeld wat er mogelijk was om voor de volgende dag een goede lunch te verzorgen. En ja hoor, wat was het geweldig. Onze complimenten, zeer aangenaam verrast! Dank jullie wel!
Afgelopen zondag, 5 januari 2020, hebben wij genoten van een hapjes buffet van Gotink. Het was weer voortreffelijk en ook heerlijk. Bedankt.
Naar volle tevredenheid met eerste klas service. Kan iedereen aanraden. Ook zeer vriendelijk personeel
Elke dag een warme maaltijd, door jou gekozen. Voor weinig!!
Heerlijke vergaderlunch gehad
Vrijwel alle maaltijden die wij dagelijks afnemen zijn van uitstekende kwaliteit, stipt op tijd en warm afgeleverd!
Net een heerlijke lunch gehad van Gotink
Heerlijk lunch gehad van Gotink Catering!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid