facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gotcha Group

Info

Gotcha Group,uw partner voor podiumtechniek en entertainment

Geschiedenis

Gotcha biedt u een professionele oplossing voor al uw Audiovisuele, Entertainment en Multimedia vraagstukken.



"Online events maken nu het verschil!Gotcha is een AV+ bedrijf. Wij verhuren en verkopen licht, geluid en beeldtechniek. AV VERHUUR voor evenementen, feesten en presentaties. AV VERKOOP en installatie techniek voor muziek en vergadersystemen, narrowcasting en theaterverlichting. Onze focus ligt op B2B. bedrijven, horeca, scholen en gemeentelijke instellingen.Daarnaast heeft Gotcha een ENTERTAINMENT divisie. DJ’s, live muziek en artiesten voor uw feest of evenement. Voor B2B en B2C.Gotcha is one-stop-shopping voor AV+ Entertainment"
Adres: Veenstraat 14, 5124 ND Molenschot, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: +31 161 224080
Stad: Molenschot
Route: Veenstraat 14
Postcode: 5124 ND


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Gotcha Weert, Gotcha Media, Gotcha verhuur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aarts Event FX Aarts Event FX 426 meter Aarts Event FX is een bedrijf wat official dealer van Magic FX is en dus uw adres is ...
Recensies
Zeer professioneel bedrijf dat met je meedenkt en je volledig verzorgd om zo tot het perfecte feest te komen. Van discolampen, discovloer, DJ en aankleding. Alles in één pakket. Zelfs voor kleinere feestjes heeft Gotcha passend materiaal. De blacklight zorgde voor een super special effect bij de neon-party van m’n dochter.
Beste Coen, beste Stijn en andere Gotcha-collega’s, Vanmiddag heb ik de uitzending van gisteravond terug gekeken en ik wil jullie bedanken voor de manier waarop de vergadering in beeld is gebracht. Steeds vloeiend in elkaar overlopende beelden, de nieuwe burgemeester die steeds mooi in beeld werd gebracht, echt complimenten! Geluid was ook top geregeld en de optredens verliepen soepel! Nogmaals heel erg bedankt voor alle voorbereidingen, de schermen, de verlichting etc. We kijken terug op een hele mooie avond en daar hebben jullie absoluut een grote bijdrage aan geleverd, DANK DANK DANK!
Gotcha heeft Lions Quatro Breda tijdens de organisatie en uitvoering van de LedRun 2022 bij Golfpark de Haenen met licht&geluid werkelijk fantastisch geholpen en ondersteund. Vanaf het eerste contact tot de feitelijke uitvoering op de dag zelf is alles fantastisch verlopen. Samenvattend: persoonlijk / professioneel / korte lijntjes / tóp apparatuur / tóp service…Coen & crew: 1000x dank en graag tot de volgende editie!
Ik huur al jaren videocamera's bij Gotcha om musicals en sauwels te filmen en altijd naar alle tevredenheid. Top service en top materiaal. Coen en Harry ga zo door.
Mede dankzij Gotcha hebben wij een onvergetelijke avond gehad. Top hoe de DJ inspeelde op het brede publiek van jong tot oud. Ze zijn alle afspraken nagekomen en we hadden er geen omkijken meer naar.
Gotcha wat waren jullie geweldig afgelopen weekend op onze bruiloft. Fantastisch.. wat een feest maakte jullie er van, de dansvloer was geen seconde leeg. Bedankt, tot op ons volgende feestje. Maurits en Yvonne Oerlemans
Bedankt voor het compleet maken van ons trouwfeest! Dankzij jullie goede advies zag het er fantastisch uit en is de sfeer compleet gemaakt. Fijn contact, afspraken worden nagekomen, allemaal vriendelijk en kundig personeel. Zeer tevreden!
Zeer ervaren en professionele dj's die jou trouwfeest een succes kunnen maken. Ik heb van heel veel gasten complimenten gekregen over het feest en de muziek. Ik heb 2 keer een gesprek bij hun op de zaak gehad zodat het feest volledig naar jou smaak wordt gedraaid. Je hebt er dan geen omkijken meer na. Op de dag zelf staan ze optijd klaar op de trouwlocatie. Ze regelen zelf de voorzieningen en het contact met de locatie. De dj's altijd minmaal 2 op een trouwfeest gedragen zich professioneel en staan niet dronken achter de draaitafels. Achteraf vragen ze nog of je op of aanmerkingen hebt. Dus zeker een aanrader. Het kost iets meer geld, maar je krijgt gegarandeerd een top avond.
Al 14 jaar werken we top samen met Gotcha om de mooiste feesten te realiseren. Samen sta je sterk.
Dankzij de professionele ondersteuning door Gotcha waren wij voor ons kick-off evenement verzekerd van een perfecte videoregistratie, inclusief live streaming naar onze vestigingen. Fijne club en prettige mensen om mee samen te werken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid