facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gossimijne

Info

Bistro Gossimijne Venray
Diner | Tapas | Take Away | Thuis bezorgd

Bourgondisch genieten in een gemoedelijke omgeving, met een gastvrijheid die zijn weerga niet kent én de verrassing van een zeer uitgebreide kaart. Dat is Gossimijne!

Geschiedenis

Een avondje uit: tijd voor het grote genieten. Enerzijds de vertrouwde sfeer van gezellig samenzijn. Anderzijds de verrassing van een zeer uitgebreide kaart. En dat in een gemoedelijke omgeving, met een gastvrijheid die zijn weerga niet kent.
Bij Gossimijne kunt u snel een hapje eten, maar ook uitgebreid Bourgondisch tafelen. Alleen, met z’n tweeën of juist in groter gezelschap: we doen er alles aan om het u volledig naar de zin te maken.
Neem onze kaart. Of u nu een echte vleesliefhebber bent, liever vis heeft of juist vegetarisch eet, tien tegen één dat u moeilijk uw keuze kunt maken. En heeft u bijzondere wensen? Laat het even weten, het mag u aan niets ontbreken.
Want dáár is het ons om te doen. Dat u op het einde van de avond heerlijk gegeten heeft, een gezellige tijd heeft gehad en naar huis gaat met de gedachte:

Gossimijne... da’s lekker!



"“Leuk dat u er bent”, dat zeggen we niet zomaar. Want zonder u is de avond niet compleet, dus van harte welkom bij Gossimijne Venray.Wij zijn van oorsprong een à la carte restaurant. Daarnaast hebben we onszelf de laatste jaren gespecialiseerd in tapas. Niet de traditionele Spaanse tapas, maar echte unieke Gossimijne gerechtjes die als tapas geserveerd worden.Bij Gossimijne is het écht onbeperkt genieten. Geen arrangementsduur en geen laatste ronde. Dat is op uw gemak, ongedwongen en ongehaast gebruik maken van een voortreffelijk diner. En u kunt tot 22.00 uur aanschuiven. Heerlijk toch?Dus kom ook de bourgondische gastvrijheid en de zeer uitgebreide kaart ervaren bij één van onze vestigingen.Tot binnenkort!"
Adres: Schoolstraat 11, 5801 BN Venray (gemeente)
Telefoonnummer: +31478501210
ln.enjimissog@yarnev
Stad: Venray
Route: Schoolstraat 11
Postcode: 5801 BN


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 00:00
Dinsdag: 17:00 - 00:00
Woensdag: 17:00 - 00:00
Donderdag: 17:00 - 00:00
Vrijdag: 17:00 - 00:00
Zaterdag: 16:00 - 00:00
Zondag: 16:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: gossimijne veghel, gossimijne horst, gossimijne deurne, gossimijne oss, gossimijne uden, gossimijne menukaart, gossimijne venray, gossimijne den bosch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
't Zusje 't Zusje 130 meter U kunt bij onze zusjes voor maar € 28,80 een avondje avondvullend bourgondisch geniet...
Recensies
Wij hebben hier een heel erg fijne avond beleefd. Lekkere ambiance en inrichting, fijn en vriendelijk personeel, lekker en mooi gepresenteerde gerechten. Goede prijs / kwaliteit en gelegen in een gezellig dorpscentrum. Wij hebben a la carte gegeten, maar wij komen zeker nog een keer om het tapasconcept uit te proberen. In dit restaurant heb ik voor het eerst mijn mond verbrand aan friet. En ja, dat is een compliment. Geen slappe, lauwe, smaakloze friet in dit restaurant. Zelfs de navulling was wederom net zo heet. Vers, smaakvol en goed gekruid. Het enige verbeterpunt geldt enkel wanneer het buiten koud is. Wij zaten vrij dicht bij de ingang. Zodra de deur opent, trekt alle warmte direct naar buiten. Dat is erg onprettig. Helaas zaten er redelijk wat mensen in het restaurant die roken en werden er veel maaltijden afgehaald. De deur ging dus erg vaak open.
Mooie horeca gelegenheid in het centrum van Venraij. Gossimijne als medewerker moet je hier wel geduld hebben met je gasten......vaak weet men niet meer wat men besteld heeft..... en men legt het nog zo duidelijk uit.... zet ff een vinkje bij wat je besteld en dan hoef je bij het serveren niet meer te twijfelen. En gossimijne tijdens moederdag had men nog een extra verrassing in petto. Top ga zo door !
Over de bediening: echt top. Over de Tapas: sommige erg lekker, sommige wat minder. Je merkt dat ze soms goedkopere garnalen of vlees gebruiken om het betaalbaar te houden. Toetjes zijn dan weer superlekker. Alles met alles een aanrader.
Een gezellig plekje om te eten. Snelle service van de bediening. Prima tapas ook
Heerlijk gegeten, zaak ziet er netjes uit. Heel vriendelijke medewerkers, vooral de tafelheer van de avond Pieter heeft ons goed geholpen. Niks was te lastig. Enig nadeel voor de zaak zijn de toilet voorzieningen. Er is 1 heren en 1 dames toilet. Verschoon plek voor de baby's wordt snel opgezet. Maar dat zijn alleen verbeter puntjes. Wij hebben er een hele goede avond gehad. Website werkt goed, reserveren kan online, er was niet meer plek voor 11 personen via het online systeem. Wel voor 8 maar ik heb gemaild en ze hebben het toch voor elkaar gekregen ons nog een plekje aan te bieden. Overdag even een telefonische controle vanuit hen of de aantallen nog klopte. Heel fijne service. De kinderen 1, 6, 8,9 en 11 jaar hebben goed gegeten van de tapas. En wij vonden het ook allemaal heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar. Alleen helaas nog niet in onze eige regio midden limburg, roermond. We waren nu op vakantie op Meerdal en het was ongeveer 15 minuutjes rijden.
Heerlijk gegeten bij Gossimijne. Erg veel variatie. Wij hebben gekozen voor de tapas service. Je kunt lekker vlot doorbestellen en hoeft niet lang te wachten op het eten. Verder was de bediening erg vriendelijk leuk tekstje op het bonnetje, en beschikt het restaurant over prettige allergenenkaarten. Een geslaagde avond. Vegetarische menuopties: De kaart had relatief veel vega en vegan opties. Een aantal gerechten kon je ook vegan maken. Speciale dieetwensen: Goede allergenenkaarten!
Geweldige bistro voor tapas à volonté! Elk bordje smaakte naar meer en werd tijdig op tafel gebracht. Even onduidelijkheid over de prijs gehad maar nadien klopte alles perfect. Heel fijne ervaring voor kleine en grote groepen.Eten: 5/5
De dame aan de telefoon dacht goed mee met de reservering. Gezellig inrichting, nette correcte bediening. Echter wat mij verbaast is dat men 4,00 euro durft te vragen voor glas water.....Eten: 5/5
Gezellige sfeer lekker eten aardige bediening tegen een nette prijsEten: 4/5
Lekker eten, snelle en vriendelijke bediening. Ook voor allergieën/intolerantie hebben ze genoeg opties!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid