facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gossimijne

Info

Bistro Gossimijne Horst
Lunch | Diner | Tapas | Take Away | Thuis bezorgd

Bourgondisch genieten in een gemoedelijke omgeving, met een gastvrijheid die zijn weerga niet kent én de verrassing van een zeer uitgebreide kaart. Dat is Gossimijne!

Geschiedenis

Een avondje uit: tijd voor het grote genieten. Enerzijds de vertrouwde sfeer van gezellig samenzijn. Anderzijds de verrassing van een zeer uitgebreide kaart. En dat in een gemoedelijke omgeving, met een gastvrijheid die zijn weerga niet kent.
Bij Gossimijne kunt u snel een hapje eten, maar ook uitgebreid Bourgondisch tafelen. Alleen, met z’n tweeën of juist in groter gezelschap: we doen er alles aan om het u volledig naar de zin te maken.
Neem onze kaart. Of u nu een echte vleesliefhebber bent, liever vis heeft of juist vegetarisch eet, tien tegen één dat u moeilijk uw keuze kunt maken. En heeft u bijzondere wensen? Laat het even weten, het mag u aan niets ontbreken.
Want dáár is het ons om te doen. Dat u op het einde van de avond heerlijk gegeten heeft, een gezellige tijd heeft gehad en naar huis gaat met de gedachte:

Gossimijne... da’s lekker!



"“Leuk dat u er bent”, dat zeggen we niet zomaar. Want zonder u is de avond niet compleet, dus van harte welkom bij Gossimijne Horst.Wij zijn van oorsprong een à la carte restaurant. Daarnaast hebben we onszelf de laatste jaren gespecialiseerd in tapas. Niet de traditionele Spaanse tapas, maar echte unieke Gossimijne gerechtjes die als tapas geserveerd worden.Bij Gossimijne is het écht onbeperkt genieten. Geen arrangementsduur en geen laatste ronde. Dat is op uw gemak, ongedwongen en ongehaast gebruik maken van een voortreffelijk diner. En u kunt tot 22.00 uur aanschuiven. Heerlijk toch?Dus kom ook de bourgondische gastvrijheid en de zeer uitgebreide kaart ervaren bij één van onze vestigingen.Tot binnenkort!"
Adres: Wilhelminaplein 11, 5961 ES Horst
Telefoonnummer: +31772031010
ln.enjimissog@tsroh
Stad: Horst
Route: Wilhelminaplein 11
Postcode: 5961 ES


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00
Dinsdag: 12:00 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 22:00
Donderdag: 12:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: gossimijne uden, gossimijne oss, gossimijne venray, gossimijne tapas kaart, gossimijne horst, gossimijne den bosch, gossimijne deurne, gossimijne venray reserveren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Terlago Terlago 373 meter Vandaag waren we aan het diner, we namen 5 gangmenu's, en zoals gewoonlijk, het hoge ...
Boscafé Het Maasdal Boscafé Het Maasdal "Lunch, A la Carte & Tap... 2 km Het hotel is in een park gelegen buiten Horst. Er is genoeg parkeergelegenheid al kan...
Recensies
Lang niet zo'n leuke en gezellige eet ervaring gehad! Super vriendelijk en attent personeel die ook alle aandacht hadden voor onze nogal druk aanwezige 3-jarige. We hebben heerlijk gegeten voor echt hele nette prijzen, we zaten bomvol en het toetje, hoe heerlijk die ook was, kon niet meer op. Echt een top restaurant waar we hopelijk tijdens toekomstige vakanties nog eens terug zullen komen! Als ik 10 sterren kon geven hadden ze ze allemaal gekregen . Bedankt voor de leuke avond team Gossimijne!
Lekker gegeten maar bij hoofdgerecht miss je toch wat meer. Heerlijke voorgerecht carpaccio paddo's, top cocktails met combinatie van super vriendelijke personeel maak dit plek bezoek waardig
Enorm leuk concept. Alle hapjes even heerlijk. Bestellen met de tablet werkt supergoed. Personeel heel vriendelijk en vlot. Echt een aanrader!
Een fijn restaurant met een leuk concept. Voor de lunch konden wij mt ons tweeën 8 tapa's bestellen vanaf de lunchkaart. Daarbij werd een flinke schaal patat en een lekkere salade gereserveerd. Alles even lekker. De bediening vlot en vriendelijk. Een leuk terras met uitzicht op het plein. Een aanrader dus
Heerlijke tapas ,snelle bediening en een gezellig terras.Van Binnen is het ook heel mooi ingedeeld.
Het was voor ons de eerste keer dat we hier gingen eten. We hadden al veel positieve reacties gehoord en daarom hoge verwachtingen. We werden ontvangen door een leuke dame waarvan je kon zien dat ze hart voor de zaak heeft. Heel kundig, vriendelijk en attent. Al het personeel is echt enorm vriendelijk en er wordt goed voor de klant gezorgd. Iedereen loopt met een glimlach rond. De sfeer in de zaak is top. Het ziet er mooi en stijlvol uit. Het gaf ons een heel warm gevoel. Het eten was heerlijk! We hebben er van genoten. Kwalitatief en uitstekend bereid door het keukenpersoneel. Uiteraard niet alles kunnen proberen en dat is een reden om nog een keer terug te komen. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Je betaald iets meer dan bij een ander tapas restaurant, maar hiervoor krijg je dan ook beter eten, betere sfeer, beter en leuker personeel en kortgezegd is het gewoon dubbel en dwars waard! Tot snel weer :
Voor ons een eerste kennismaking met 'Gossimijne'. Vrienden van ons hebben ons erover verteld, dus met ons viertjes gaan eten. Het hele concept van tapas eten en hoe te bestellen werd allemaal keurig uitgelegd. En daarna was het alleen maar genieten van allerlei overheerlijke kleine gerechtjes. Wat ons opviel dat het allemaal helemaal niet lang duurde voordat bestelde gerechtjes geserveerd werden. Want ook wal het een gewone dinsdagavond, het was er behoorlijk druk. Vlotte en vriendelijke bediening. Ons is het goed bevallen. We komen zeker nog eens terug...
Lekker eten, je wordt snel bediend ook al is het erg druk, reserveren is echt nodig personeel is erg vriendelijk en kundig, mooie locatie in het centrum van Horst, zeker de moeite waard om te bezoeken.
Wat een verrukkelijke verrassing gisteren! Groot compliment voor keukenpersoneel die 130 mensen aan het genieten laat van overheerlijke hapjes. Een bijzonder compliment ook voor de bediening, allemaal vriendelijk maar een steekt er wel met kop en schouders boven uit EMMA!! Wat een vrolijke, beschaafde, klantvriendelijke serveerster/medewerkster die niets te veel is om het de klanten zo veel mogelijk naar de zin te maken. Ze straalt ook uit dat ze PLEZIER heeft in haar werk en dat is iets wat menig horecaondernemer koestert!! Blijf zo door gaan, Emma en ook de rest van het personeel, wij komen beslist nog wel eens aan. Groeten en dank voor de service, 14 zeer tevreden smulpapen uit Wellerlooi
Leuk tapas restaurant in hartje Horst, waar ik graag regelmatig met mijn ouders, vrienden of kennissen aanschuif om heerlijk te genieten van een avondje onbeperkt tapas eten. Regelmatig wisselende kaart, dus mits je niet te vaak komt haha steeds weer iets anders om uit te kiezen. Kwaliteit is altijd subliem, al kan het natuurlijk gebeuren dat er iets tussen zit wat je bij nader inzien toch minder lekker vindt, maar dat is dan natuurlijk een kwestie van smaak, aan de koks zal het in ieder geval niet liggen. Bestellen via de I-pad ook een heel handig systeem, beter als dat gehannes met die losse papiertjes en telkens de bediening roepen als je wat wilt drinken. Die bediening verdient trouwens een extra compliment, alleen al voor het handgeschreven bedankje en "alvast een prettige jaarwisseling gewenst" wij waren er voor het laatst op 30 december 2022. Maar vooral voor de extra service: bij ons vertrek liet mijn moeder per ongeluk haar shawl achter in de garderobe. Binnen een kwartier kreeg ik een telefoontje: "kan het zijn dat u iets vergeten bent?" Nou, kom daar maar eens om bij andere restaurants.... kortom, een top-adresje waar men mij nog heel vaak terug zal zien.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid