facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gossimijne

Info

Leuk dat u er bent! Echt onbeperkt bourgondisch genieten in een gemoedelijke omgeving, met een gastvrijheid die zijn weerga niet kent. Dat is Gossimijne.



"“Leuk dat u er bent”, dat zeggen we niet zomaar. Want zonder u is de avond niet compleet, dus van harte welkom bij Gossimijne Uden.Wij zijn van oorsprong een à la carte restaurant. Daarnaast hebben we onszelf de laatste jaren gespecialiseerd in tapas. Niet de traditionele Spaanse tapas, maar echte unieke Gossimijne gerechtjes die als tapas geserveerd worden.Bij Gossimijne is het écht onbeperkt genieten. Geen arrangementsduur en geen laatste ronde. Dat is op uw gemak, ongedwongen en ongehaast gebruik maken van een voortreffelijk diner. En u kunt tot 22.00 uur aanschuiven. Heerlijk toch?Dus kom ook de bourgondische gastvrijheid en de zeer uitgebreide kaart ervaren bij één van onze vestigingen.Tot binnenkort!"
Adres: Kerkstraat 35, 5401 BD Uden (gemeente)
Telefoonnummer: +31413270017
Stad: Uden
Route: Kerkstraat 35
Postcode: 5401 BD


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 00:00
Dinsdag: 17:00 - 00:00
Woensdag: 17:00 - 00:00
Donderdag: 17:00 - 00:00
Vrijdag: 16:00 - 00:00
Zaterdag: 16:00 - 00:00
Zondag: 16:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: Gossimijne tapas, Gossimijne reserveren, Gossimijne Meijel menukaart, Gossimijne openingstijden, Gossimijne Venray, Gossimijne Horst menukaart, Gossimijne Oss, Gossimijne Veghel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Señor PP Señor PP 29 meter Prima tapas gegeten hier. Je kan deze niet zelf kiezen, maar wel aangeven wat je niet...
Proeflokaal Zuiders Proeflokaal Zuiders 386 meter Enorm geschrokken dat we weggestuurd werden doordat ons 1,5 jaar oude zoontje zichzel...
't Zusje 't Zusje 439 meter Wij hebben hier met collega's gegeten. Ik had hier gereserveerd omdat ik zoveel goede...
Bistro Bellair Uden Bistro Bellair Uden 485 meter Wederom heerlijk gegeten, deze keer de tapas. Hoogwaardige kwaliteit, voor ieder wat ...
Recensies
Alleen de naam is al leuk. Heerlijk gegeten wel lekker zo al die kleine gerechtjes. Leuk en vriendelijk personeel.
Top! Supervriendelijk onthaal en bediening. Heel makkelijk bestellen via de ipad. Gossimijne unlimited is heerlijk genieten en alles op de kaart uitproberen. Gewoon doen!
Het eten was gewoon prima. Hoewel afhalen soms gemakkelijk lijkt en het sinds Corona wel redelijk normaal is geworden, blijft het natuurlijk een slecht alternatief voor uit eten. Dat heeft niets te maken met de performance van een restaurant maar meer met de temperatuur van gerechten als je het op eet en de sfeer. In januari zijn we met een groep hier geweest. Een perfecte avond gehad. Heerlijke gerechtjes, prima sfeer en erg vriendelijk en behulpzaam personeel!
Vriendelijke bediening, Het eten viel wat tegen. Nachos leken al tijdje geleden klaargemaakt te zijn. Ook leek het dat hoe langer dat we aan het eten waren, hoe minder mals het vlees werd. Parkeren: Vanaf bepaalde tijden kun je recht tegenover het hotel/restaurant gratis parkeren.
We waren met een groep van 8 en vonden het allemaal niet zo lekker ! Ik heb ook echt dingen laten staan Vlees vond ik persoonlijk niet lekker grote hompen en niet echt lekker gebakken ! Betaald al meer als bij de meeste restaurants en kwaliteit vond ik zelf echt niet goed !
Leuke en gezellig restaurant. Hebben hier al meerdere leuke en lekkere avonden gehad. Service is goed en vriendelijk. Eten is er snel maar is niet speciaal. Je gaat hier heen voor de totaal plaat en niet speciaal voor t eten. Vegetarische menuopties: Zelf geen vega geprobeerd maar er staat voldoende op de tapas lijst Parkeren: Parkeren kan ooit wat lastig zijn. Af en toe geluk hebben of weten waar je moet parkeren. Parkeergarage werkt wel altijd goed geen idee of er openingstijden bij de parkeergarage zitten.
Heerlijk gegeten prijs kwaliteit is goed alles was even lekker en keus genoeg en de bediening is gemoedelijkEten: 5/5
Buiten op terras gezeten uiteraard. Aardig meisje dat haar uiterste best doet in de bediening, maar weinig kennis van de kaart en prijzen. Stokbroodje vooraf , prima. Daarna beiden de Burger genomen maar dat was het echt niet. Droog, muf, geen aankleding , echt een plak gehakt met wat groen. Niet de sappige hamburger die je voor deze hoofdprijs zou verwachten. Patatjes erbij waren wel lekker! Helaas , te weinig aandacht aan gegeven, wij proberen het volgende keer weer eens ergens anders.
Toptent! Mijn ouders zijn echt kind aan huis daar. Het is altijd een feest als we mee mogen. Zoveel lekkers op de kaart en steeds weer nieuwe gerechtjes. Leuk hoe ze blijven vernieuwen.
Had onbeperkt tapas voor 30 euro per persoon. Exclusief drinken. Zit geen tijdsduur aan maar na een uur of 2 zit je toch wel bomvol. Meeste dingen smaakten wel goed.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Gossimijne met het openbaar vervoer


Uden, Wilhelminastraat 360 meter
157
Uden, Wilhelminastraat 380 meter
157

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid