facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gossi Mijne

"“Leuk dat u er bent”, dat zeggen we niet zomaar. Want zonder u is de avond niet compleet, dus van harte welkom bij Gossimijne Venray.Wij zijn van oorsprong een à la carte restaurant. Daarnaast hebben we onszelf de laatste jaren gespecialiseerd in tapas. Niet de traditionele Spaanse tapas, maar echte unieke Gossimijne gerechtjes die als tapas geserveerd worden.Bij Gossimijne is het écht onbeperkt genieten. Geen arrangementsduur en geen laatste ronde. Dat is op uw gemak, ongedwongen en ongehaast gebruik maken van een voortreffelijk diner. En u kunt tot 22.00 uur aanschuiven. Heerlijk toch?Dus kom ook de bourgondische gastvrijheid en de zeer uitgebreide kaart ervaren bij één van onze vestigingen.Tot binnenkort!"
Adres: Schoolstraat 11 , Venray 5801 BN, NL
Telefoonnummer: 0478 501 210
Stad: Venray
Route: Schoolstraat 11
Postcode: 5801 BN


Openingstijden

Maandag: 17:00-22:00
Dinsdag: 17:00-22:00
Woensdag: 17:00-22:00
Donderdag: 17:00-22:00
Vrijdag: 16:00-22:00
Zaterdag: 16:00-22:00
Zondag: 16:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: gossimijne veghel, gossimijne horst, gossimijne deurne, gossimijne oss, gossimijne uden, gossimijne den bosch, gossimijne venray, gossimijne venray reserveren
Recensies
De eerste keer gegeten en a la carte gegeten, heerlijk malse bavette, personeel zeer vriendelijk en voorkomend... De tweede keer het onbeperkt tapas menu genomen... Lekkere hapjes... echt een aanrader...Eten: 5/5
Wat was het hier gezellig. We kregen een tafeltje toegewezen, maar vervolgens vroegen we of we ook bij het raam konden zitten. Dit was geen enkel probleem. Een leuke enthousiaste jongeman legde kort het concept uit. We hebben weer verschillende gerechtjes uitgeprobeerd en het was lekker. Alleen de frietjes vonden we wat te gekruid, maar smaken verschillen. Wat ook top was, was dat de gerechtjes snel geserveerd werden. Als toetje hadden we o.a. een gerecht van de chefkok: mandarijnenmousse. Deze was echt mega lekker. Heel fris. Ik heb hem zelfs 3x besteld. Later nog complimenten aan de kok gegeven. Het was echt een fijne sfeer en leuke avond. Oh en wat ik ook een pluspunt vond: ze hebben Pepsi Cola. Zooooo lekker.
Ik kom hier al 10+ jaar en ik heb in die tijd helaas het eten achteruit zien gaan. Vooral de saté van de haas, chicken on the nail en de beef buffalo zijn niet meer wat het geweest is. Het lijkt alsof er goedkopere ingrediënten gebruikt worden en soms lijken gerechten wat afgeraffeld. En dat voor een stevige prijs. De bediening is wel altijd vriendelijk en je kan er gezellig zitten.
Geweldige avond gehad, er werd zeer goed rekening gehad met het feit dat ik geen gluten mag eten. Er werd zelfs glutenvrij brood geserveerd. 5 sterren voor de service in dit gezellige restaurant.Eten: 5/5
Wij hebben hier een heel erg fijne avond beleefd. Lekkere ambiance en inrichting, fijn en vriendelijk personeel, lekker en mooi gepresenteerde gerechten. Goede prijs / kwaliteit en gelegen in een gezellig dorpscentrum. Wij hebben a la carte gegeten, maar wij komen zeker nog een keer om het tapasconcept uit te proberen. In dit restaurant heb ik voor het eerst mijn mond verbrand aan friet. En ja, dat is een compliment. Geen slappe, lauwe, smaakloze friet in dit restaurant. Zelfs de navulling was wederom net zo heet. Vers, smaakvol en goed gekruid. Het enige verbeterpunt geldt enkel wanneer het buiten koud is. Wij zaten vrij dicht bij de ingang. Zodra de deur opent, trekt alle warmte direct naar buiten. Dat is erg onprettig. Helaas zaten er redelijk wat mensen in het restaurant die roken en werden er veel maaltijden afgehaald. De deur ging dus erg vaak open.
Een overheerlijk onbeperkt Tapas menu gegeten. Wat je ook kiest, het is allemaal heerlijk en ook leuk opgemaakt. Per keer kan je onbeperkt 2 gerechtjes bestellen uit voor- hoofd of nagerecht. Bestelling gaat per tafel-tablet. Erg handig om een keus te maken. De bediening is snel en heel vriendelijk. Hier komen we ongetwijfeld terug om ook nog de gerechtjes te kiezen waar we niet meer aan toe kwamen. Kindvriendelijkheid: Er is een speciaal Tapas-kindermenu.
Over de bediening: echt top. Over de Tapas: sommige erg lekker, sommige wat minder. Je merkt dat ze soms goedkopere garnalen of vlees gebruiken om het betaalbaar te houden. Toetjes zijn dan weer superlekker. Alles met alles een aanrader.
Wij komen al ruim 10 jaar bij Gossimijne in Venray. Je mag wel stellen ons vaste restaurant bij aangelegenheden. Helaas is het eten behoorlijk achteruit gegaan het afgelopen jaar. Het aangepaste menu in combinatie met de bereidingswijze is wat teleurstellend geworden.
Wij hebben een heerlijke avond gehad bij Gossimijne in Venray. Bij de online reservering heb ik een aantal persoonlijke wensen doorgegeven. Bij aankomst zag ik blij verrast meteen dat er met zorg naar mijn wensen was gekeken. De tafel was aangekleed zoals ik had aangegeven dit graag te zien. Wij hebben na aankomst besloten Tapas te gaan eten. Gossimijne heeft een verrassend uitgebreid Tapas menu voor vlees, vis en vega liefhebbers. Al vonden wij persoonlijk een enkel gerecht iets minder. De presentatie van de gerechtjes zag er goed uit en de meeste gerechten waren overheerlijk van smaak. Voor ons als twee zeer sfeer gevoelige mensen maakt het de avond helemaal compleet als je bediend wordt door enthousiaste blije mensen. Ook daarvoor zit je bij Gossimijne helemaal goed. Er is een leuke interactie tussen de mensen in de bediening en de klanten. Speciaal bedankje aan de blije enthousiasteling Pieter waarvan wij vanavond heel blij zijn geworden en die er voor heeft gezorgd dat wij zeker weer eens terugkomen als we in de buurt zijn.
Mooie horeca gelegenheid in het centrum van Venraij. Gossimijne als medewerker moet je hier wel geduld hebben met je gasten......vaak weet men niet meer wat men besteld heeft..... en men legt het nog zo duidelijk uit.... zet ff een vinkje bij wat je besteld en dan hoef je bij het serveren niet meer te twijfelen. En gossimijne tijdens moederdag had men nog een extra verrassing in petto. Top ga zo door !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid