facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gormley Chiropractie

Info

Onze praktijk is al sinds 2003 in Pijnacker gevestigd. Gormley Chiropractie is een moderne praktijk waar professionaliteit, persoonlijke zorg en een tevreden patiënt centraal staan.

Adres: Boezemweg 75, 2641 KG Pijnacker
Telefoonnummer: 015 380 7499
Stad: Pijnacker
Route: Boezemweg 75
Postcode: 2641 KG


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 19:00
Dinsdag: 07:30 - 11:30


op zoek naar gerelateerd: Chiropractor prijs, Chiropractie zenuwstelsel, Chiropractor zorgverzekering, Chiropractor Delft ervaringen
Recensies
Voor mijn werk zit ik aardig wat uren op een dag achter een bureau. Dit is funest voor mijn nek en onderrug. Een lange tijd heb ik rondgelopen met nekklachten tot ik bij Gormley kwam. Nu kan ik met een gerust hart aan het werk zonder pijntjes. Daarnaast heb ik meerdere tips gekregen om de pijn ook te voorkomen. Heel fijn!
Na veel last te hebben van een knelpunt in mijn rug dat steeds terugkeerde heb ik nu geen last meer, en blijf ik het goed bijhouden om dit ook zo te houden. Eerst bij Jeff en daarna bij Inge omdat een andere dag beter uitkwam met mijn werk maar allebei zeer goed.
Bij Gormley terecht gekomen met hevige rugklachten. Na enkele behandelingen werden de klachten minder. Nu ga ik 1x in de 7 weken terug om er voor te zorgen dat het niet meer terug komt. Super fijne medewerkers, allemaal heel erg betrokken!
Ik loop al jarenlang met rugproblemen. Als dansleraar is dit heel vervelend, omdat mijn lichaam mijn gereedschap is. Ik ben nu al enige tijd onder behandeling bij Jeff en de pijn is heel erg verminderd en ik kan weer dansles geven zonder problemen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid