facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gorenjec Schoonmaakbedrijf

Gorenjec Schoonmaakbedrijf

Info

Uw adres voor vakkundige schoonmaakwerkzaamheden voor zowel particulier als bedrijf.

Geschiedenis

Vakkundige schoonmaak voor particulieren en bedrijven
De dienstverlening van schoonmaakbedrijf Gorenjec V.O.F. bestaat hoofdzakelijk uit algemene schoonmaaktaken en onderhoud van uw woning of bedrijf. Ook zijn wij gespecialiseerd in specifieke reiniging van ruiten en kozijnen, hiervoor kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen en kunnen we met u een deskundige en vakkundige oplossing bedenken. Ook doen wij periodiek schoonmaakonderhoud en de opleveringsschoonmaak van onder andere (nieuwbouw-, vakantie-)woningen, scholen, hotels en bedrijven.



"Opgericht als familiebedrijf in Limburg zijn onze schoonmakers en glazenwassers dagelijks actief in de regio Parkstad, Sittard en Maastricht. De afgelopen jaren stonden we niet stil. We ontwikkelden ons tot een multi-serviceonderneming met een uitgebreid dienstenaanbod. Het reinigen van ramen en gebouwen vormt slechts een deel van onze mogelijkheden.Voor iedere facilitaire vraag zoeken we een creatieve maatwerkoplossing, die past bij de wensen en visie van onze klanten.Onze diensten zijn ook beschikbaar voor particulieren en mensen met een zorgindicatie. Gorenjec Facility Services beschikt over een AGB-code. Hiermee kunnen PGB-houders zelf hun professionele huishoudelijke ondersteuning bij ons inkopen."
Adres:
Telefoonnummer: 0455458495
Stad: Voerendaal


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Jeustraat 28 Voerendaal
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid