facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gopisingh Van Os Notarissen

Info

Gopisingh Van Os Notarissen biedt creatieve en op maat gesneden oplossingen op het gebied van het Ondernemingsrecht, Vastgoed, Familierecht en Mediation.
Gericht op één ieder die professionele Notariële hulp en advisering wenst.

Geschiedenis

GVON heeft twee notarissen met elk meer dan 20 jaar ervaring binnen het notariaat en 3 kandidaat-notarissen, waardoor zowel de particuliere als de zakelijke klant op maat geadviseerd kan worden, op elk vakgebied. Daarnaast is het ook mogelijk om creatieve en op maat gesneden oplossingen te bieden.

Ter ondersteuning van de (kandidaat-)notarissen zijn er meer dan 10 paralegals en medewerkers ter beschikking, welke een hecht team vormen en samen beschikken over jarenlange ervaring, waardoor elk verzoek efficiënt kan worden afgewikkeld.

GVON is gelegen nabij het centrum van Hoofddorp en is goed bereikbaar vanaf Amsterdam (circa 12 minuten) en Schiphol (circa 4 minuten). Tevens heeft GVON de beschikking over gratis parkeerplaatsen en is het kantoor rolstoelvriendelijk, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.gvon.nl.

Adres: Boslaan 4, 2132DX Hoofddorp
Telefoonnummer: +31 (0) 23 563 70 20
Stad: Hoofddorp
Route: Boslaan 4
Postcode: 2132DX


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: De Boer notaris Hoofddorp, Gopisingh Van Os Notarissen review, Notaris Nieuw-Vennep, Meervaart Notarissen, Notaris Haarlemmermeer, Notaris Hoofddorp Kruisweg, Susan van Os notaris, Goedkope notaris Hoofddorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Boer Advies & Notariaat De Boer Advies & Notariaat 1 km Op zowel zakelijk als privé-vlak zijn wij diverse malen door notaris De Boer en Mathi...
Recensies
Erg fijn begeleid bij de aankoop van ons huis. Zakelijk, maar ook zeer toegankelijk. Echt een aanrader.
De heer Gopisingh is een zeer aangename notaris die de tijd neemt om alles door te spreken en waar nodig te verhelderen bij de aankoop van mijn woning. Hij is duidelijk en hartstikke vriendelijk.
Fantastisch geholpen , goed geïnformeerd uiteindelijk samenlevingscontract en testamenten geregeld voor een prima tarief. Kom hier zeker Terug Perry Beelen
Super vlotte en correcte afhandeling. Faire en transparante tariefstelling. Daarnaast leuk kantoor/mensen om mee samen te werken. Echte aanrader!
Komt afspraken niet na!
Op zich vlotte en vriendelijk afhandeling, maar de hoeveelheid "bijkomende kosten" vormen wel een onaangename adder onder het gras. Hou er rekening mee dat de initiële offerte behoorlijk kan afwijken van de uiteindelijke rekening.
Zeer prettige en geestige notaris Mr Gopisingh. Bij de aankoop van ons huis, en dus het transport, maakte hij er een informele en professionele sessie van. Zeer aan te bevelen!
Geldwolven. Voor uw portemonnee is het beter op zoek te gaan naar een andere notaris. Indien mogelijk zullen zij u onder druk zetten door afspraken heel geniepig in te plannen waardoor u onder tijdsdruk komt te staan. Daarna zullen ze u financieel uitmelken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid