facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Goossens Vastgoed

Goossens Vastgoed

Geschiedenis

(aankoop)makelaardij ook bedrijfsmatig/taxateur/adviseur

Vestiging Geleen
Mauritslaan 97
6161 HS Geleen

Vestiging Roosteren
Molenstraat 36,
6116 CD

Adres: Mauritslaan 97, 6161 HS Geleen
Telefoonnummer: 310467113629
Stad: Geleen
Route: Mauritslaan 97
Postcode: 6161 HS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Goossens Vastgoed Facebook, Erwin Op den Camp, Makelaar Limburg, Huis te koop Zwaluwstraat Geleen, Goossens Vast en goed, Goossens Wonen, Pararius Geleen, Makelaar Urmond
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mullens Makelaars Mullens Makelaars 486 meter Goede makelaar met veel verstand van zaken. Echt aan te bevelen!
Recensies
Een zeer vakkundig makelaars kantoor, geweldig top team! Nog nooit zo'n fantastische mensen meegemaakt wat ons geholpen hebben met de verkoop van ons huis maar ook de koop van ons nieuwe prachtige huis! Allemaal professionals wat stuk voor stuk de tijd voor je nemen. Zelfs nog buiten kantoortijden om! Ze denken werkelijk aan alles, ook de kleinste details. Voor ons bestaat er geen beter makelaars kantoor.
Aike heeft mijn huis echt super verkocht! Hij is een vriendelijk man die zeker weet waar hij het over heeft en zijn uiterste best is. Maar wat hem z’n fijne makelaar maakte was dat hij 100% transparant was over alle zaken die er speelden rondom de de bezichtingen en de verkoop van het huis. Goossens vastgoed is een makelaardij met een hart voor het vak. Vanaf het eerste gesprek tot aan het tekenen van het voorlopig koopcontract super begeleiding! Ik zou hun zeker aanraken als makelaar!
Super makelaar, goede adviezen altijd behulpzaam . Hebben hun zaken prima voor elkaar, van de fotoshoot , energielabel , tot alle administratieve handelingen. En als kerst op de taart ook nog een fles prosecco + 2 glazen cadeau. Echt een aanrader als u uw huis wilt verkopen. Chapo voor alle medewerkers van Goossens Vastgoed. Een dikke 10
Een top team, persoonlijke benadering voor zowel de verkopers als kopers. Mooie langdurende bezichtigingen waardoor zij in staat waren ons eerste huis in 2020 binnen een weekend te verkopen, nu 3 jaar later was het weer zover binnen 1 week onze woning verkocht. Vakkundige bezichtigingen vanuit Aike. Een mooi intake gesprek met taxatie door Erwin en Jacques. En natuurlijk het ondertekenen van de verkoopcontracten samen met de kopers persoonlijk op hun kantoor. Wij zijn zeer tevreden en bedanken het hele team voor hun goede zorgen.
Vanaf het eerste contact gaf het een goed en warm gevoel om met Erwin en team Goossens samen te werken. Heel begripvol, in moeilijke situaties. Als je op zoek bent naar een makelaar die niet alleen oog heeft voor de financiële kant maar ook het persoonlijk aspect een grote rol laat spelen dan is Goossens Vastgoed een TOP keuze. Bedankt,team Goossens Vastgoed voor alle hulp en het menselijke contact hetgeen ik bij jullie heb mogen ervaren.
Jody en de rest van het team van Goossens Vastgoed hebben voor ons de verkoop van onze woning verzorgd. Er werd uitgebreid door de woning gelopen en mede door het getoonde enthousiasme, voelde het voor ons meteen goed. Telefoontjes worden altijd beantwoord, zelfs tijdens vakanties en in de avonduren kan je op de service van Goossens vastgoed rekenen. Niet geheel onbelangrijk, is dat de kosten voor deze service fair is en dat je wel echt waar voor je geld krijgt. Door naar bijna 20 bezichtigingen te gaan voor de aankoop van ons nieuwe huis, ben ik geen enkele makelaar tegen gekomen die het professioneler aanpakt dan deze dames en heren! 10/10 en als we het nog eens moeten doen, komen we zeker terug bij Goossens.
In het afgelopen jaar al heel wat bezichtigingen gehad op deze overspannen huizenmarkt, maar nog nooit via Goossens. Wat een ervaring zeg!! Als ik in de toekomst iemand hoor die denkt aan verkopen, zal ik Yves Schlösser van Goossens met lof aanprijzen. Wat krijgt een verkoper kwaliteit bij dit makelaars kantoor, wow
Super fijne ervaring, goeie adviezen, uitleg en communicatie. Fijn en warm gevoel, zowel bij Erwin als bij Jody. Hele fijne ervaring met aankoop nieuwe woning en verkoop van onze oude woning. Ze steken er echt tijd en moeite in. Wij zouden ze zeker aanbevelen.
Goossens vastgoed heeft mijn vader perfect geholpen met de verkoop van de woning. De woning van mijn vader had eerst bij een andere makelaar te koop gestaan, zonder resultaat. Goossens vastgoed had hem binnen 2 weken verkocht. Tevens zijn we goed geholpen bij de aankoop van de nieuwe woning. Erwin en Jody zijn vriendelijk en zeer behulpzaam. Contact verliep prima. Ben je op zoek naar goede makelaars dan zou ik Goossens vastgoed zeker aanraden!
Wij zijn heel blij met de hulp van Goossens geweest en dan met name van Jody Bouchez, vanaf het begin was er meteen een klik en vertrouwen! Hij ging ons helpen met een nieuw huis te vinden en ons huis zo goed mogelijk proberen te verkopen en dit beide is snel en super gelukt! Wij willen Goossens en met name Jody heel erg bedanken voor deze hulp en het vertrouwen! We zullen Goossens Vastgoed zeker aan iedereen aanraden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid