facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Goorts + Coppens advocaten adviseurs

Goorts + Coppens advocaten adviseurs

Info

Vanaf 2005 is Goorts + Coppens gevestigd aan de Heuvelstraat in Deurne. Vanuit het NS station is het ongeveer 10 minuten lopen. Indien je met de auto komt

Geschiedenis

Het voorkomen van juridische problemen doe je samen. Samen voorkomen begint voor ons met een vrijblijvend gesprek onder het genot van een kopje koffie! Neem contact met ons op voor een afspraak dan regelen wij iets lekkers bij de koffie.

Met 30 enthousiaste medewerkers staan wij dagelijks klaar voor onze klanten. Doordat we vrijwel alle specialismes in huis hebben kunnen we klanten adviseren en ontzorgen op veel rechtsgebieden. Of het nou gaat om juridische kennis op het gebied contracten, voorwaarden, ontslag, bedrijfsovername, faillissement, incasso, mediation, letselschade, intellectueel eigendom, huurrecht, onteigening, milieuzaken, bouwen, scheiden of overlijden.



"Ondernemen is risico nemen. Dat wil je vanzelfsprekend zoveel mogelijk afdekken. Goorts + Coppens kent ondernemers en problemen waar zij mee kampen. De advocaten en adviseurs hebben continu een oog op u en op de markt, waardoor ze er zijn als het nodig is. Waardoor u altijd uw zaken op orde heeft. Want het voorkomen van een rechtsgang is altijd pure winst. En u kunt rustig slapen! Om topfit te ondernemen. En blijft procederen toch de enige optie, dan zorgen wij ervoor dat we een ijzersterke zaak hebben. Samen voorkomen begint voor ons met een vrijblijvend gesprek onder het genot van een kop koffie!"
Adres: Heuvelstraat 14, 5751 HN Deurne (gemeente)
Telefoonnummer: 0493-352070
Stad: Deurne
Route: Heuvelstraat 14
Postcode: 5751 HN


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Advocatenkantoor Lemmens Advocatenkantoor Lemmens 472 meter Bij advocatenkantoor Lemmens ben jij van belang. Het is jouw conflict dat we graag sa...
Recensies
GCA in de arm genomen vanwege een conflict met gemeente over bouwvlak/bouwvergunning. Behalve het resultaat nul op rekest was de weg er naar toe ook behoorlijk onbevredigend: In eerste instantie stonden we niet hoog op het prioriteitenlijstje leek het, en konden we weken wachten op response op e-mails. Later wel beter maar nog zeker niet goed. Adviezen waren ook niet denderend, we moesten zelf met het idee komen om een correctie te eisen op een brief van de gemeente met feitelijke onjuistheden. De deskundigheid leek ook beter dan ie was. Op cruciale punten liet de advocaat zich verrassen en bleek hij niet over een plan B of creatieve ideeën te beschikken. Betrokkenheid, alleen tijdens de cruciale fase gesprek met gemeente leek die er te zijn, maar ervoor en erna, nauwelijks. Reviews konden geplaatst worden op klantenvertellen, daar heb ik ook een twijfelachtige ervaring mee, maar die zal ik GCA niet meer aanrekenen.
Mede door Goorts Coppens advocaten slechter uit de zaak gekomen dan dat we er in stapten. Ze hebben ons in mijn ogen veel onnodig geld gekost. Waarschijnlijk meer dan het gekost zou hebben als we geen advocaten in de arm hadden genomen. Zeer slecht geadviseerd. Volgende keer een ander advocatenkantoor.
Eerlijk, duidelijk, vastberadenheid en het belangrijkste gespecialiseerde advocatuur. Lissa Bots
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid