facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gooitech.nl

Gooitech.nl

Info

Installatie, Reparatie, Onderhoud en Advies
Gooitech.nl, uw partner in oplossingen!

Geschiedenis

Reparatie Plus!



"Installatie, reparatie en advies voor alle computers, tablets, smartphones en nog veel meer. Bel voor vragen over andere mogelijkheden voor reparatie of installatie."
Adres: Noordereinde 9, 1243 JG 's-Graveland (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 035-2057222
Stad: 's-Graveland
Route: Noordereinde 9
Postcode: 1243 JG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Rading 154, Loosdrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huidpraktijk Sarah Huidpraktijk Sarah 595 meter Hier ben je aan het juiste adres voor de verzorging (en verbetering) van je huid.
Cafe Restaurant Brambergen Cafe Restaurant Brambergen 1 km Na een fijne mooie wandeling in het bos, lekker gegeten, uitzicht en locatie zijn sup...
Recensies
De aan/uit knop van mijn Ipad werkte niet meer. Reparatie zou erg duur worden maar Gooitech vond een alternatieve oplossing.
Al jaren klant en altijd zeer goed en snel geholpen! Veel verstand van zaken, ik ben heel blij met ze!
Ricardo & Bas, 2 vakmannen op het gebied van telefoon, tablet en console reparatie. Altijd netjes in contact en staan altijd klaar om te helpen.
Eerlijke mensen en je wordt er met respect behandeld. Geven ook eerlijk advies. Leggen alles goed uit over je computer laptop of iPhone. Een goede winkel.
Enthousiaste computerfanaten die pas rusten als de klant helemaal tevreden is. En vaak nog goedkoper dan de grote jongens. Doen!
Paar keer nodig gehad en ben snel, vriendelijk en adequaat geholpen. Ik stuur vrienden en kennissen door!
Fijne technische mensen die écht mee kunnen denken en problemen met je computer op kunnen lossen. Ook nog een fijne winkel er bij : TOP.
2x een laptop laten repareren hier. Super snel geholpen en goed gefixed.
Goede service! Ontvang zelfs een nieuw bescherming van me scherm omdat de vingerafdruk niet goed werkt bij de huidige aanschaf
Gooitech heeft een veel te kleine 24gb ssd van mijn laptop weten te vervangen voor een 1tb, hier moest wel een omweg voor gemaakt worden aangezien dat type niet zo groot verkrijgbaar is. Niet een standaard kaart inpluggen en gaan dus. Binnen 24 uur hadden ze het voor elkaar en alles werkt super en super snel. Bedankt voor de goede zorgen en service. Vriendelijke en behulpzame mensen. En ook tegen een meer dan redelijke prijs. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid