facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gooische Trimsalon

Gooische Trimsalon

Info



Honden & kattenvoer zonder toevoegingen; Renske, Natural Health, Kennels Favourite, Farm Food.

TRIMSALON VOOR HOND & KAT.
OM EEN FACTUUR VOOR DE AFGESPROKEN TIJD TE VOORKOMEN, DIENEN AFSPRAKEN MINIMAAL 24 UUR VAN TE VOREN GEANNULEERD TE WORDEN!

Geschiedenis

Gooisch Voedingscentrum / Trimsalon voor hond & kat richt is gespecialiseerd in honden- en kattenvoer zonder toevoegingen als geur, kleur en smaakstoffen én zonder kunstmatige anti-oxidanten.

Ook homeopathische voedingssupplementen van Puur en Phytonics behoort tot ons assortiment. Onze homeophatisch therapeut adviseert u deskundig bij problemen.

TRIMSALON
Tevens kan uw hond en/of kat bij ons getrimd worden door gediplomeerde trimmers die gespecialiseerd zijn om honden met trauma op een relaxte manier te behandelen.

Wilt u uw honden/kattenvoer buiten de winkeltijden bestellen?
Bel dan naar 06 233 493 98

Adres: Van Linschotenlaan 242, 1212 GA Hilversum
Telefoonnummer: 0623349398
Stad: Hilversum
Route: Van Linschotenlaan 242
Postcode: 1212 GA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Uitlaatservice Hilversum, Huisdierenservice Brownie, Trimsalon La Diva Hilversum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Langhout's dierenspeciaalzaak Langhout's dierenspeciaalzaak 2 km Goede zaak met goed personeel die netjes uitleg geeft over de aankoop de winkel is n...
Woef & Thijs dierenwinkel Woef & Thijs dierenwinkel 3 km Deskundig advies, verantwoorde producten en alle liefde voor dieren!
Recensies
Super vriendelijk geholpen! Mijn eerste ervaring bij Marja is super positief! Mijn hond loopt er weer super netjes bij en ik heb er een super fijn gevoel aan over gehouden! Gezellig gekletst en alle aandacht voor mijn hondje.
Mijn hond loopt er weer op en top bij! Eigenaresse is vriendelijk en geeft goede tips voor de vachtverzorging. Al met al een top trimsalon! Bedankt Marja :
Prima geholpen. Klantvriendelijk en goede tips ontvangen over verzorging van mijn kat.
Rocky vandaag weer heel mooi gemaakt door Marja de ridder van de gooise trimsalon wat doet ze het geweldig een aanrader voor alle hondjes groot of klein
Een hele goede trimsalon!
Knip netjes mijn hond
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid