facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gooische Hond

Gooische Hond

Info

Gooische Hond is de puppy-crèche en hondenuitlaatservice in 't Gooi. Gevestigd in Eemnes en u kunt bij ons terecht voor uw trouwe viervoeter!

Adres: Wakkerendijk 104, 3755 DD Eemnes
Telefoonnummer: 06-46844730
Stad: Eemnes
Route: Wakkerendijk 104
Postcode: 3755 DD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: De Gooische Hond Almere, Puppy crèche, Puppycursus Eemnes, Hondenopvang Huizen, Pension voor honden met gedragsproblemen, Hondenopvang Bussum, Hondenopvang Laren, Dagopvang hond Utrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FunDogs FunDogs 2 km Hondenschool in Eemnes
Recensies
De eigenaar Mariska verstaat haar vak en heeft hart voor de zaak, maar vooral voor de hond! Er is er veel mogelijk. Alles wat je met een hond zou kunnen willen, zoals uitlaatservice, training, dagopvang, maar ook overnachten. Komt zelfs aan huis voor b.v. een bench training. Kan dit mooie bedrijf van harte aanbevelen!
Gooische hond is een kleinschalige puppycrèche en dagopvang met hondenschool, trim-en wandelservice. Gooische Hond heeft ook beperkte vakantieopvang. Door de kleine groepen, toewijding van het personeel en de diervriendelijke benadering is Gooische Hond zeer populair.
Fijne opvang met leuk, enthousiast personeel. Top
Fijne hondencreche waar ze erg goed voor de honden zorgen.
Vertaald door Google Ik moet van ze houden! Origineel Gotta love 'em!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid