facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gooische Frutsels

Gooische Frutsels

Info

Sieraden, tassen en accessoire merk. GF producten worden in Nederland ontwikkeld en geproduceerd van kwalitatief hoogwaardige materialen.

Geschiedenis

"For the beautiful you"

Welkom bij GooischeFrutsels. GooischeFrutsels is in 2010 gestart met een onderscheidende kindersieradenlijn. Inmiddels is er een uitgebreide vrouwenlijn sieraden allen met de hand in Nederland gemaakt. Om je te helpen je stijl verder te ontwikkelen is de GF for Women collection ontworpen; sieraden, accessoires en de unieke Style & Go kledingcollectie.

Ons uitgangspunt is comfort en maximaal mixen & matchen. De armbanden van GF kun je door middel van rvs magneetsloten makkelijk zelf omdoen, maar ook onze kledingcollectie houdt sterk rekening met draagcomfort, kwaliteit en originaliteit. Alle elementen uit een collectie matchen met elkaar. Daarom kun je eindeloos variëren met de sieraden van GooischeFrutsels en kunnen alle items van GF for Women met elkaar gecombineerd worden.

Via Facebook willen we jou vooral inspireren om je eigen unieke stijl te ontwikkelen. Maar jij bent onze grootste inspiratiebron en daarom leren we jou graag kennen. Laat ons weten wat jou inspireert en we horen graag wat je van onze collecties vindt. Natuurlijk vind je hier ook onze nieuwste collecties, weet je waar ze te koop zijn en ben je als eerste op de hoogte van acties en aanbiedingen.

Adres: Wakkerendijk 78, 3755DD Eemnes
Stad: Eemnes
Route: Wakkerendijk 78
Postcode: 3755DD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mokasi Mokasi 1 km Sieraden/Horloges
Recensies
Het Gooische Vloeren Eemnes heeft bij ons nieuwe vloeren gelegd in de keuken en het hele trappenhuis , echt fantastisch super tevreden .Ook het schuren en het in de olie zetten van de bestaande vloer in de woonkamer precies zo als we het wilde hebben. Echt vaklui waren aan het werk bij ons een dikke 10 !!!!!!!
Onze vloer keurig opgeknapt in 1 dag !! En dat alles voor een redelijke prijs….
10 jaar geleden een eiken lamelvloer in mijn woonkamer laten leggen en onlangs voor het eerst laten schuren... Onze vloer is weer als nieuw!! Binnen een dag was alles top geregeld en dankzij het nette werken ook geen enkele last van stof gehad! De olie moest een nachtje intrekken dus de volgende dag onze woonkamer weer ingericht en nu genieten we volop van weer een prachtige vloer. Op naar de volgende 10 jaar :- Bedankt voor de goede service en het nette werk!
Fantastische service door Sabine en Theo. Geweldige kwaliteit aan materiaal. We hebben een prachtige houten vloer laten leggen.Prima werkmensen qua vakkennis, beleefd en netjes en na zorg als er toch iets anders moet. Ontspannen uitzoeken, geen druk, meedenken, groot assortiment. Een groot compliment voor jullie allemaal!!! Een aanrader dus!!!! Groet Ruud en Martine van Tuil
Een zeer prettig bedrijf! We hebben goed en eerlijk advies ontvangen over het onderhoud van onze bestaande houten vloer en het was makkelijk om een afspraak te maken.
Wat een fijn bedrijf! Vriendelijke en behulpzame medewerkers die goed adviseren en echt met je meedenken, ook in corona-tijd. Parketvloer is geschuurd en in de olie gezet en ziet er als nieuw uit, heel blij mee.
Zeer vakkundig en professioneel. Dank voor de schitterende ge-oiliede eikenhouten vloer die weer helemaal als nieuw is! Kan 't Gooisch Vloerenhuys van harte aanbevelen voor de prijs-kwaliteit verhouding en service!
Fantastisch geholpen met een hele nare vlek in het parket. Wij dachten dat er geschuurd en zo moest worden, maar er zijn andere mogelijkheden die heel goed helpen. Snel langsgekomen en verholpen. We zijn er superblij mee, wat een service!
Wat zijn wij ontzettend blij met het resultaat van onze eiken houten vloer. Goed geadviseerd, ruime keus aan mogelijkheden en goede service kortom Top geregeld!
Na 7 jaar genoten te hebben van onze houten vloer is hij vorige week geschuurd en opnieuw behandeld. De vloer is weer als nieuw!! En met top service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid