facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gooische Bierbrouwerij

Gooische Bierbrouwerij

Info

Werkt met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt (wajongers) Gebruikt 100% biologische ingredienten. Duurzaam ondernemen. Trekpleister in t Gooi. Bier <3

Geschiedenis

Maakt het mooiste bier van Het Gooi..
..en misschien wel van heel Nederland ;)

Een prachtig lokaal product uit 't Gooi is wat ons als makers voor ogen stond. Omdat we al 25 jaar ons eigen bier brouwen werd het lokale product al snel ingevuld met 'bier'. Het bier dat we zelf zouden willen drinken. Een Blond, een Weizen, een Zwart. En passend bij wat wij belangrijk vinden. Dus uit 100% biologische ingrediënten, alle overwegingen langs de duurzaamheids-lat en werkend met mensen die elders moeilijk (niet) aan de bak komen. We willen met onze brouwerij+proeflokaal een trekker in het Gooi zijn en een ontmoetingsplek. Een plek waar niet alleen het bier borrelt maar ook de creativiteit en muziek kriebelt. Een stamkroeg, GrandCafe, Buurthuis zo u wilt, een thuis voor iedereen en alle smaken!



"De Gooische Bierbrouwerij is een middelgrote 'craft' brouwerij met een productielokatie in Foodhall Mout. Een geschoold team brouwt daar vooral met lokale ingrediënten zoals boekweit, haver en kastanjes. De Gooische zette ook de uit Italië overgewaaide bierstijl 'Grape Ale' in Nederland op de kaart met hun Gooische Grape Ale. Een ècht Gooisch bier gebrouwen met lokale druiven...Wil je de brouwerij bezoeken? Dagelijks zijn we er aan het werk. Vanuit de foodhall is de brouwerij goed te bekijken. 2x per maand organiseren we een rondleiding met proeverij in ons proeflokaal. Bel of mail voor meer informatie...Webshop-bestellingen kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald bij het magazijn op het Wandelpad""
Adres: Marktplein 3, 1211DZ Hilversum
Telefoonnummer: +31 (0)35 631 67 47
Stad: Hilversum
Route: Marktplein 3
Postcode: 1211DZ



op zoek naar gerelateerd: Gooisch bier, Gooisch bier kopen, Mout Hilversum, Shop gooische bierbrouwerij, Gooisch Zwart, Gooisch Bierpakket, Gooisch Goud, Bierbrouwerij met proeverij
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Foodhall MOUT Foodhall MOUT 5 meter Altijd druk en gezellig. Bediening laat soms de wensen over. Niet echt oplettend en a...
Bier Nieuws Bier Nieuws 539 meter Nieuws over bier!
Scheermonnik Scheermonnik 1 km Scheermonnik: 100% eerlijke ambachtelijke scheerzepen van Nederlandse bodem
Z Broadcasting B.V. Z Broadcasting B.V. 2 km www.zbroadcasting.nl
Bierbrouwerij Erfgooiers Bierbrouwerij Erfgooiers 3 km Microbrouwerij uit het gooi
René Pouwelse Advies Regie Productie René Pouwelse Advies Regie Productie 6 km Advies, Regie en Productie op het gebied van evenementen en audiovisuele ondersteunin...
Recensies
Korte tussenstop gemaakt bij deze brouwerij - gehuisvest in Foodhall MOUT. Heb hun IPA 5,5% geprobeerd; was overheerlijk! Wat ik erg waardeer is dat deze bieren met lokale grondstoffen worden gebrouwen, met name Boekweit en o.a. Rogge zie hun website voor meer info. Had helaas geen tijd om meer biertjes te proberen maar sowieso een fijne plek om te drinken én te happen :
Lekker eten aziatische tofu met rijst en groenten dat kwam snel aan, lekker bieren ik liever de champagne bier, goede service en een gezellige sfeer. Prima!
Dat het bij Mout goed vertoeven is, weten velen al. Maar na de rondleiding bij de Gooische Bierbrouwerij afgelopen zondag is het plaatje helemaal 100% compleet. Mensen met passie voor goede bieren van verantwoorde ingrediënten en als het kan, zelfs lokaal! Een absolute aanrader om eens rondleiding met proeverij te proberen. We hebben ervan genoten! Als het lukt op 11 september 2022 komen we zeker naar het bierfestival in Hilversum!
Prima Super lekker beer Voor mij de rood is best! dank. Als het mogelijk is wil ik een buis lijn bestellen ik woon dicht bij hier in Hilversum en die kan wel aangesloten met teller per liter voor mij, geen probleem. Groetjes!
Ongelooflijk. Het leek vandaag de Overtoom wel. Tuut tuut. Vanmorgen vroeg een speciale bestelling gemaakt vier verschillende soorten bier en dat keer drie en nog geen anderhalf uur later wordt er aangebeld. De Gooische Bierbrouwerij met mijn bestelling. Dat noem ik nog eens liefde voor het vak .... uh en het bier natuurlijk. Ga nu goede sier maken richting mijn neef.
Vond het biertje van de week bij Albert Heijn. Gooisch blond is een prima biertje. Ben bang dat ik straks bij de Albert Heijn nog wat meer van dit bier ga halen .
Lekker karakteristiek bier en ook tijdens deze bizarre tijd gewoon thuisbezorgd om van te genieten. Top!
Wouw de season is het lekkerste bier wat ik ooit heb gedronken. Vakwerk!
Beste bier wat er te vinden is!!!!
Prima koffie en gebak. Vriendelijk personeel en vlotte bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid