facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Goodyfood

Goodyfood

Info

Organic, tasty, good, fresh. Dat is waar Goodyfood voor staat. Al dat goeds presenteren we graag in een eigentijdse en vooral "lekkere" winkel vol sfeer.

Geschiedenis

Organic, tasty, good, fresh. Dat is waar Goodyfood voor staat. Al dat goeds presenteren we graag in een eigentijdse en vooral "lekkere" winkel vol sfeer. Daarbij willen we u elke dag opnieuw inspireren met good food en goody goods. Want wij geloven dat GOOD FOOD en FEELING GOOD met elkaar verbonden zijn. Daarom vormen 'smaak', 'duurzaamheid' en 'wellness' de basis voor het complete en vooral bijzondere assortiment van GoodyFood.

Adres: Noordse Bosje 11 , Hilversum 1211 BG, NL
Telefoonnummer: 035 623 7163
ln.doofydoog@musrevlih
Stad: Hilversum
Route: Noordse Bosje 11
Postcode: 1211 BG


Openingstijden

Maandag: 10:00-18:00
Dinsdag: 08:30-18:00
Woensdag: 08:30-18:00
Donderdag: 08:30-18:00
Vrijdag: 08:30-18:00
Zaterdag: 08:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: goodyfood zwolle, ekoplaza hilversum, gooodyfooods stopt, gooodyfooods apeldoorn, ekoplaza, biologische winkel, ekocert natuurwinkel hilversum, reformwinkel hilversum
Recensies
Heerlijke winkel,die de juiste spulletjes heeft als je gezondheid je lief is ….
Prima biologische winkel, wel wat aan de prijs. Groenten, kaas en brood zijn erg goed, en ze hebben een breed assortiment. Personeel is vriendelijk en er vaak nieuw aanbod, dus je leert ook nieuwe producten kennen.
Lieve mensen in deze winkel. Heel andere sfeer dan in een Ekoplaza. Fijn om hier te komen. De prijzen zijn netjes en staan gelijk aan de kwaliteit die je krijgt.
Leuke winkel, vooral voor mensen die zich bezig houden met verantwoord winkelen, met allergieën, of gewoon willen winkelen bij de supermarkt. Het assortiment is stiekem best groot, het personeel vriendelijk en weet vaak wel het een en ander te vertellen vaak handig als je zelf nog niet helemaal bekend bent met wat wel en wat niet kan met je 'nieuwe' allergieën Daarnaast hebben ze ook de gratis PMD-zakken liggen die je zo mag en kan mee-nemen.
Het is heel duur wat hier verkocht wordt. Kwaliteit en biologisch, prima, maar zelfs Albert Heijn kan dit tientallen procenten goedkoper leveren. Alleen voor de 'happy few', de 10%.
Goede service, prettig personeel en goed assortiment. Nog een echte natuurwinkel waar de personeelsleden nog kennis hebben over hun producten.
Fantastische winkel met kwaliteit en uiterst kundig personeel. Reden om een stukje om te rijden!
Geweldig mooie winkel en assortiment
Prima producten die toch net wat beter of minder slecht voor je zijn. Alleen jammer dat dit dan weer zo duur is.
Fijne winkel, kom er jaren en ja wie gezond wil eten tast dieper in de buidel :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid