facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Goodwalt

Goodwalt

Info

Goodwalt - Bags and Cases

Geschiedenis

Je bent van harte welkom bij Goodwalt aan de Promenade 40-41 in het centrum van Uden. Onze vriendelijke medewerkers staan voor je klaar met deskundig advies en een klantgerichte service. Bij Goodwalt, voorheen Brabants Lederwaren, vind je een grote collectie en veel exclusieve merken, zoals Berba, Castelijn & Beerens, Eastpak, Fred de la Bretoniere, Samsonite, The Bridge en The North Face.

Lederwaren waar méér in zit
Goodwalt is ruim dertig jaar geleden ontstaan uit een passie voor portemonnees. Inmiddels hebben we alles in huis op het gebied van lederwaren: leren tassen, koffers, travelbags, laptoptassen en leren accessoires zoals riemen, handschoenen en pasjeshouders. Je kunt rekenen op duurzaam kwaliteitsleer én een stijlvolle afwerking die klopt tot in detail.



"Bestel de meest luxe lederwaren online in de webshop van Goodwalt! Ruim aanbod lederen tassen, portemonnees, reisetuis, schrijfmappen en meer... Grote merken als Samsonite, Bear, Kapton & Son, Easpak, American Tourister, Cowboysbag, Secrid."
Adres: Promenade 40 41, 5401 GM Uden (gemeente)
Telefoonnummer: 0413 268 829
Stad: Uden
Route: Promenade 40 41
Postcode: 5401 GM


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Goodwalt webshop, Koffers Arnhem, Tassenwinkel Amersfoort, Tassenwinkel Amsterdam, Tassenwinkel Veenendaal, Tassenwinkel Deurne, Vanos tassen, Tassenwinkel Geldermalsen
Recensies
Dubbele Secrid-cardholder cadeau gekregen, helaas 1 van de vakjes niet goed: vilt zat los en cards vielen eruit. Goodwalt had binnen 2 minuten nieuwe veer met vilt geplaatst, zonder kosten. Plus advies over hoe papiergeld het beste opgeborgen kan worden. Top service! Dank!
Deze winkel heeft me geweldig geholpen bij het oplossen van een probleem bij m'n samsonite koffer. Heel erg bedankt.
Top service!super vriendelijk. Kreeg mijn koffer niet open na mijn vakantie ...mocht gelijk komen en kreeg duidelijke uitleg over de samsonite koffer.. Heel erg bedankt.
Ruime keus in oa lederen tassen en portemonees. Kwaliteits producten, geen goedkope rommel. Hier doe je jaaaaren me, dus duurzaam.
Bijzonder goede service en zeer klantvriendelijk. Online elders een koffer besteld maar bleek een defecte slot te hebben en had geen tijd om het te retourneren. De defecte slot is door Esther kostenloos en puur als service is vervangen, deze winkel is zeker een aanrader qua service en deskundigheid
Vandaag met mijn koffer van 20 jaar oud naar deze winkel gegaan, ik was de code kwijt. Gevraagd aan de man in de winkel of ze een mogelijkheid zagen om hem te openen. En klasse van de winkelier: binnen 3 minuten open. Echt een goede service, geen kosten, een aanrader deze winkel..... top !!
Super vriendelijk personeel en geweldige service . Met oude koffer met kapot slot naar de zaak gegaan. Het slot is zonder verdere kosten gerepareerd..
Ik kom al jaren in deze zaak voor mijn koffers en tassen vanwege de klantvriendelijkheid en de goede service! Net ook mijn oude koffer van 8 jaar oud laten repareren binnen 5 minuten. Kosten: een glimlach en een stevige handdruk! Top zaak!
Ik heb vandaag een Samsonite reiskoffer gekocht bij Goodwalt in Uden. De service was uitstekend. De verkoper gaf duidelijke en eerlijke informatie over de verschillende opties. Als kers op de taart kon Goodwalt voor mij een onderdeel vervangen dat stuk was gegaan aan een veel oudere Samsonite koffer. Ik kom hier zeker terug!
Super klantvriendelijk! Daar laat ik graag een review voor achter
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid