facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Goodlooking Cooking

Goodlooking Cooking

Info

Goodlooking Cooking de evenementen cateraar gespecialiseerd in BBQ en Live Cooking. "Streetfood" gerechten bereid op de OFYR en Monolith.

Adres: Zandstraat 93-03, 6658cp Beneden-Leeuwen
Telefoonnummer: 0620813119
Stad: Beneden-Leeuwen
Route: Zandstraat 93-03
Postcode: 6658cp


Recensies
We hebben enorm genoten van het lekkere eten van Goodlooking Cooking op onze bruiloft! Igor en zijn personeel hebben een gezellige sfeer gecreëerd op onze bruiloft en het was fijn om te zien dat zij met zo veel plezier en professionaliteit de hapjes uit serveerden en het eten opdienden. Groetjes Peter en Leonie
Goodlooking Cooking is meer dan alleen een kwalitatief goede cateraar. Naast de heerlijke maaltijden en hapjes die ze bereiden, weten ze met hun Ofyr een hele eigentijdse sfeer neer te zetten. Het is dus een hele beleving. Wij hebben van onze bruiloftsgasten veel complimenten gekregen over de heerlijke hapjes die ook nog eens super leuk gepresenteerd worden. Eens iets anders dan die gebruikelijke bitterbal. Zeker zo toegankelijk, maar veel en veel lekkerder! Voor ieder wat wils want Goodlooking Cooking is flexibel en denkt mee in de wensen die er zijn. Wij zouden ze aan iedereen aanbevelen. Zeker een aanrader dus!
Wat hebben wij een onwijs gezellig en lekker diner gehad tijdens het vrijgezellenfeest. We zijn perfect bediend, leuk personeel en het eten was verrukkelijk. De medewerkers letten op details, onthouden wat je graag drinkt en hebben aandacht voor iedereen aan tafel. Zeker een aanrader!
Goodlooking-cooking komt nu ook bij u thuis. Wij verzorgen u partijtje geheel naar uw wensen. Deze unieke beleving en ervaring zal u niet snel vergeten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid