facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Goodfuture - fair workwear, leverancier van duurzame bedrijfskleding

Goodfuture - fair workwear, leverancier van duurzame bedrijfskleding

Info

Goodfuture is hét adres voor duurzame bedrijfskleding in Nederland! Maak van bedrijfskleding de volgende stap in uw duurzaamheidsbeleid.



"Goodfuture is hét adres voor duurzame en circulaire bedrijfskleding in Nederland. Maak van bedrijfskleding het volgende en meest zichtbare onderdeel van uw MVO-beleid.De kleding wordt geproduceerd onder goede en gecontroleerde arbeidsomstandigheden en gemaakt uit duurzame grondstoffen. Wij bieden onze afnemers een professionele retourlogistiek voor oude bedrijfskleding zodat grondstoffen in deze kleding kunnen worden ingezet voor de productie van nieuwe producten/bedrijfskleding.Onze uitgebreide service voorziet in het bedrukken of borduren van uw bedrijfslogo. Aanvullend bieden wij afnemers ook een maatwerk klantportal. Samen op weg naar een goede, duurzame toekomst!"
Adres: Moerbei 16, 3371NZ Hardinxveld-Giessendam
Telefoonnummer: 085-0477930
Stad: Boven-Hardinxveld
Route: Moerbei 16
Postcode: 3371NZ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zeeman Zeeman 2 km Zeer trage kassamedewerkster, die haar werk ook nog eens niet goed doet! Bij thuiskom...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid