facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Goochelaar Rids

Goochelaar Rids

Info

Welkom op mijn Magische facebookpagina! leuk dat je er bent.
Ik ben Rids Gerritsma geboren in 2000 in de provincie Friesland. Ik ben een goochelaar met humor voor alle feesten en partijen!
kijk gerust verder.

Adres: Bolsward (gemeente)
Telefoonnummer: 0683118301
Stad: Bolsward


Recensies
Goochelaar Rids trad op bij het kinderfeestje van onze zoon van 6 en het was een groot succes! Stipt op tijd, leuke act, aansprekend voor kinderen van alle leeftijden. Kortom een aanrader voor een gegarandeerd leuke show.
Wat ik er van vond ??!! Mijn/onze bevindingen van een gezellige magische én muzikale avond ?? Goochelaar Rids is erg leuk en grappig tijdens zijn magic acts voor ouderen maar vooral ook voor kids en Sander Metz vult de avond perfect aan met goed gekozen en gevarieerde nummers in ál zijn sets... Dus wilt U een avondje als geen ander... boek Rids en Sander !!!
We hebben Rids ingehuurd voor een show in ons restaurant. Helemaal fantastisch alle kinderen waren dol enthousiast.
Humoristisch, laagdrempelig, duidelijk & gemakkelijk in de communicatie en alles goed geregeld. Erg gelachen. Zeker een aanrader. Bedankt Rids!
Dankjewel googelaar rids .je hebt de kinderen hun dag gister helemaal compleet gemaakt .
Amusante show gegeven tijdens het galadiner voor eindexamenleerlingen. Goede interactie, humor, rust en de aandacht goed verdeeld over alle tafels. Topervaring!
Rids heeft niet alleen de goocheltrucs goed in de vingers, hij heeft ook humor. Hij kan goed omgaan met kinderen. Rids in het kort, een zeer prettig persoon, energiek en grappig.
Wat een leuke ochtend hebben wij gehad! Rids is erg prettig in omgang en laat de kinderen meegenieten van trucs die soms ineens heel logisch lijken maar dat dan toch niet blijken te zijn.
Een super leuke middag met Goochelaar Rids voor de personeelsvereniging van Aegon. Zeker een aanrader voor een geslaagd feest.
Magische voorstelling gegeven op de school in Exmorra voor kinderen van 4-11 jaar. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid