facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gondoletta

Gondoletta
Adres: Europalaan 1 , Kaatsheuvel 5171 KW, NL
Telefoonnummer: 0416 537 777
Stad: Kaatsheuvel
Route: Europalaan 1
Postcode: 5171 KW



op zoek naar gerelateerd: efteling gondoletta ongeluk, pagode efteling, gondoletta muziek, fata morgana efteling, efteling attracties, oudste stoomlocomotief efteling, pegasus efteling, polka marina
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Efteling Efteling 0 meter Heel leuk en gezellig pretpark. Makkelijk te bereiken en overzichtelijk. Veel mogelij...
Aquanura Aquanura 0 meter Super mooie prachtige show
Symbolica Symbolica 0 meter Als deze attractie 20 sterren kon krijgen, deed ik het! Ik vind het samen met de Droo...
Baron 1898 Baron 1898 0 meter De wachtrij is veel te lang. Wij moesten met onze groep veel te lang aanschuiven voor...
Fata Morgana Fata Morgana 0 meter Erg mooie attractie, kleine wachtrij.
Pagode Pagode 0 meter Betaling was niet gelukt en dus nog een keer betaald en uiteindelijk 2x afgeschreven....
Droomvlucht Droomvlucht 123 meter Nu is de wervelende afdaling in het karretje in het grote bos met de enorme bomen wel...
Vogel Rok Vogel Rok 498 meter Vogel Rok, een achtbaan in het donker. Je ziet hier werkelijk niets dan de flits van ...
Spookslot Spookslot 565 meter
Recensies
Even een langzame lekkere relax attractie in de efteling. Inmiddels bestaat het al ruim 40 jaar en er is weinig veranderd. Persoonlijk vond ik het bloementhema van vroeger mooier dan het huidige saaie groene biesbosch thema.
Even zorgen dat je wat te drinken en te eten bij je hebt en dan je lekker laten rondvaren in de bootjes van Gondoletta. Een perfecte combinatie, je rust lekker uit, drinkt of eet wat, terwijl je de prachtige tuin in en om deze vijver ziet. Deze rondvaart kan natuurlijk ook zonder eerst iets aan consumpties mee te nemen maar het is wel een goede tip om maximaal van het park te genieten.
Niet de ruigste attractie maar wel eentje waar we eigenlijk altijd wel even in gaan. Een rondvaart duurt een minuut of 20 en is daarmee precies lang genoeg om even lekker te zitten, rond te kijken en even wat te eten.
Beoordeling: Mijn bezoek aan de Gondoletta in Kaatsheuvel was niets minder dan een droom die uitkwam. De ervaring begint al bij het instappen in de charmante gondoletta bootjes die een sfeer van rust en elegantie uitstralen. Het varen over de rustige, kalme wateren van de betoverende gracht biedt een welkome pauze van de typische hectiek van een pretpark. Omringd door groen, is het een kans om te ontspannen, te ademen en te genieten van de natuurlijke schoonheid van het park. Wat de rit echt onvergetelijk maakt, zijn de onverwachte uitzichten en perspectieven op het park die je onderweg tegenkomt. Vanuit de gondoletta heb je een uniek uitzicht op de andere attracties en de prachtige landschapsarchitectuur van het park. En dan de duur van de rit – 20 minuten lijkt misschien lang voor een attractie, maar bij de Gondoletta voelt het precies goed. Het geeft je genoeg tijd om echt te ontspannen en de schoonheid van de omgeving in je op te nemen. De Gondoletta is een bijzondere ervaring die alle leeftijden aanspreekt. Of je nu een gezin bent dat op zoek is naar een moment van rust na een spannende dag vol actie, of een stel dat op zoek is naar een romantische, serene ervaring, de Gondoletta biedt het allemaal. Ik kan niet wachten om terug te gaan en opnieuw te genieten van deze rustgevende, betoverende rit. De Gondoletta in Kaatsheuvel is een must voor iedere bezoeker!
Een prima attractie als je even tot rust wil komen. De tocht duurt ongeveer 20 minuten. Echter is er onderweg niet erg veel te zien of te horen, wat ik zelf wel jammer vond.
Leuke en rustige attractie waar je droog zit wanneer het regent.
Wij gaan hier altijd in rond lunchtijd om onze broodjes te eten, ondertussen kan je lekker uitrusten terwijl je overal rond kan kijken.
Als je even wil ontsnappen uit de drukte van de Efteling
Heel mooie attractie om gewoon rustig in een bootje rond te varen. Je zal wat vissen en eenden zien en je kan er op het gemak je lunch opeten.
Leuke attractie! Rustgevende en ontspannende rondvaart op het water om even de voeten tot rust te laten komen. Rondvaart duurt plus minus 20 minuten. De rij loopt relatief snel. Erg leuke rondvaart. Bij de attractie zit ook een eettentje, die is alleen niet echt aan te raden. Er zit geen toilet in de omgeving, wel nog een andere attractie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid