facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gommer Ballonvaarten

Gommer Ballonvaarten

Info

Gommer Ballonvaarten verzorgt passagiersvaarten voor relatief kleine groepen. Daarnaast doet ons team mee aan wedstrijden.



"Gommer Ballonvaarten verzorgt passagiersballonvaarten voor kleine groepen op locatie. Bij Gommer Ballonvaarten boekt u al een ballonvaart vanaf €170,- per persoon! Door ons kleinschalige karakter kunnen we de ballonvaart zo veel mogelijk naar uw persoonlijke wensen invullen en kunnen we starten vanaf uw eigen gekozen locatie. We zijn gevestigd in het Drentse Dalen en varen voornamelijk in de provincies Drenthe, Overijssel en het noorden van Gelderland. Durft u het avontuur aan te gaan en vaart u ook met ons mee?!"
Adres: Vossebelt 41 A, 7751 SW Dalen (dorp)
Telefoonnummer: 0612857251
moc.liamtoh@remmogyor
Stad: Dalen
Route: Vossebelt 41 A
Postcode: 7751 SW


Recensies
Roy en zijn team zorgen voor een superleuke ballonvaart! In een dik uur zijn we van Zwolle naar Balkbrug gevaren, leuk om de omgeving vanuit zo'n ballon te bewonderen.
We hebben een geweldige ballonvaart met ze mogen maken. De piloot vriendelijk, en enthousiast de crew die helpt met op bouw en afbreken is ook super vriendelijk en leggen alles uit wat ze gaan doen. Het is 1 keertje afgeblazen door het slechte weer, ze kwamen direct met andere datums we gaan zeker weten nog een keer met ze een ballonvaart
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid