facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gommans Administratie & Advies

Gommans Administratie & Advies

Info

Gommans Administratie & Advies (opgericht door Mieke Gommans) is een administratiekantoor dat gespecialiseerd is in een breed scala van financiële diensten.

Geschiedenis

Gommans Administratie & Advies, opgericht in 2017, is een administratiekantoor gespecialiseerd in een breed scala van financiële diensten. Zoals bijvoorbeeld:
- Het voeren van een online administratie;
- Het versturen van belastingaangiften;
- Het maandelijks verstrekken van loonstroken;
- Het opstellen van arbeidscontracten;
- Het opstellen van (maandelijkse) rapportages; en
- Het oplossen van fiscale vraagstukken.

Persoonlijke aandacht is de kernwaarde van Gommans Administratie & Advies. Iedere ondernemer (en onderneming) is anders en heeft andere informatiebehoeften. Gommans Administratie & Advies streeft erna om de ondernemer zo goed mogelijk te voorzien in deze informatiebehoeften. Samen wordt gekeken naar welke informatie op welk tijdstip beschikbaar moet zijn.

De financiële administratie wordt vaak gezien als een last. Gommans Administratie & Advies wil juist deze last wegnemen, zodat de ondernemer juist kan doen waar hij/zij goed in is: Ondernemen!

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Adres: Pastoor Tijssenstraat 39, 5971VV Grubbenvorst
Telefoonnummer: 0683562290
Stad: Grubbenvorst
Route: Pastoor Tijssenstraat 39
Postcode: 5971VV


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid