facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gom

Gom

Info

Gom. Ongewoon schoon

Geschiedenis

Het is een van de grootste ergernissen van Nederlanders: als het ergens niet schoon is. In een vies kantoor, vakantiepark, museum of school daalt ons plezier. Voelen we ons minder welkom. Of vermindert onze arbeidsproductiviteit. Blijkbaar ‘doet’ een schone omgeving iets met mensen. Dus waarom zou u de kracht van die schone omgeving niet in uw voordeel gebruiken? Het is ook ons motto: Gom. Laat uw organisatie stralen.

Voor ons gaat ‘schoon’ verder dan de letterlijke betekenis: vrij van vuil. Schoon staat voor respect, plezier, veiligheid en zekerheid. Steeds meer opdrachtgevers ervaren dat een schoonmaakbedrijf dat die toegevoegde waarde herkent en erkent een groot verschil kan maken. Zo’n schoonmaakbedrijf zijn wij.

We maken schoon met onze ogen
Schoonmaken kunnen we: met ruim 8.000 medewerkers werken we voor uiteenlopende opdrachtgevers in uiteenlopende branches. Alle specialistische werkzaamheden kunnen we aan. We hebben alle vereiste certificaten. En we hebben het Beste Werkgevers keurmerk, 3 sterren. Maar wat ons het meest onderscheidt, is onze kijk op de schoonmaak. Op het creëren van precies die omgeving waar mensen graag verblijven, prettig studeren of veilig en hygiënisch kunnen werken .

Hoe we dat doen?
Per branche zetten we accountmanagers in die die branche door en door kennen. We lopen voorop met innovaties die ons werk ondersteunen. Maar bovenal gaan we intensief in overleg met onze klanten, hoe we hun wensen of die van eindgebruikers het beste kunnen laten aansluiten. Wat bepaalt bij ú de beleving van schoon? Wat zijn basisvoorwaarden voor hygiëne of veiligheid? Hoe spelen we in op hostmanship? Dat verdiepen in uw bedrijfscultuur, dat denken vanuit de behoefte van úw doelgroepen is typisch Gom. Het is de basis voor een aanpak op maat. Daarmee zijn we een schoonmaakbedrijf dat zich flexibel en professioneel aanpast aan uw visie, uw cultuur en uw wensen. Met als resultaat de stralende organisatie die u graag wilt zijn.

Gom. Laat uw organisatie stralen



"Gom is al meer dan 50 jaar innovatief in het vakkundig schoonhouden van gebouwen. Of het nu gaat om kantoren, productielocaties, evenementengebouwen, zorginstellingen, onderwijsgebouwen of luchthavens. Met onze ruim 8.000 goed opgeleide medewerkers en doordachte werkmethodieken weten we op elke locatie de kwaliteit van de werkzaamheden voortdurend op een hoog peil te houden. Als pioneer en voorloper in de schoonmaaksector heeft Gom een breed scala van specialismen ontwikkeld. We voeren specialistische reinigingswerkzaamheden uit, zoals glas- en gevelreiniging, vloeronderhoud en dieptereiniging van groot keukens en sanitair. Ook voor de gezondheidszorg en de foodsector hebben wij aparte bedrijfsonderdelen."
Adres: Karel Doormanweg 4, 3115 JD Schiedam
Telefoonnummer: (088) 298 63 00
Stad: Schiedam
Route: Karel Doormanweg 4
Postcode: 3115 JD



op zoek naar gerelateerd: gom logo, gom betekenis, gom afkorting, gom wiki, gom onderwijs, gom sollicitatieformulier, gom jobs, gom meettechniek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schoonmaakbedrijf Linelda Schoonmaakbedrijf Linelda 4 km Schoonmaakbedrijf Linelda voor alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden
Schoonmaakbedrijf Schiedam Schoonmaakbedrijf Schiedam 4 km Bij Schoonmaakbedrijf Schiedam kunt u terecht voor diverse schoonmaak-werkzaamheden o...
Recensies
Deze plaats is op een verkeerde lokatie. Staat precies om de hoek kan niet parkeren.
De menheer was goed aan het werk in de berging aan de sterrenkroos Breda.
Flat waar ik in woon word door dit bedrijf schoongemaakt, althans dat was de bedoeling. Zo horen 2x per week schoon te maken. Dat gebeurt niet en als ze een keertje langs komen dan is het na het ''schoonmaken'' nog smeriger geworden. Ze dweilen met pikzwart water en verplaatsen het vuil zodat het nog smeriger word. Personeel zit alleen in de auto met hun mobiel te spelen en daar betalen een flink bedrag voor, schandalig voor woorden.
Slecht bereikbaar.
Ik werk al 6/7 jaar voor gom en het is een prima en goed bedrijf
Geen reactie ge hat jammer
Vriendelijke schoonmaak service, nette en correcte medewerkers
Bagerbedrijf rijden als idioten met de bedrijfswagens, dat hier geen vorm van controle op is.
Heel slecht in cominicati Geen aandacht op de werk vloer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid