facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Golfsurfschool SurfKaravaan Katwijk

Golfsurfschool SurfKaravaan Katwijk

Info

Allereerst is Surfschool SurfKaravaan in Katwijk een golfsurfschool. Dat is wat ons hart sneller doet kloppen.



"Vanaf 2020 zal SurfKaravaan geen les meer geven op het Katwijkse Strand. We zijn verhuisd naar Leiden en zullen activiteiten in en rondom de Leidse singels organiseren. Tot ziens op de woonboot! Robert en Tatiana"
Adres: Boulevard Zeezijde 51, 2225 BB Katwijk aan Zee
Telefoonnummer: 06 24911360
Stad: Katwijk aan Zee
Route: Boulevard Zeezijde 51
Postcode: 2225 BB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vrijestijlsportfotografie Vrijestijlsportfotografie 2 km Wanneer je een sport actie vast gelegd wil hebben kunt u altijd bellen voor een afspr...
Manege jonker Manege jonker 2 km Kleine maar gezellige manege.
Recensies
Een absolute aanrader, mijn dochter van 9 heeft een geweldig surfkamp gevolgd in Juli 2019. Hele leuke dingen gedaan, altijd goed en veilig begeleid en ze heeft leren surfen. We komen zeker terug!
he, wat leuk nu ook in katwijk dus niet alleen maar in ouddorp genieten van goed surfles maar ook in katwijk. echt een aanrader om surfen te leren. Of voor leuke bedrijfsuitjes, vrijgezellenuitjes of gewoon naar surfkamp.
Hoi Robert en Tatiana, Wat leuk dat jullie nu ook in Katwijk zitten. Veel surfplezier en succes gewenst. Wij komen weer graag naar jullie toe.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid