facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Golfshop het Woold

Golfshop het Woold

Info

Op deze pagina kunt u terecht voor berichten over onze nieuwe producten, huidige aanbiedingen en ander nieuws over onze golfshop!

Geschiedenis

Service - Kwaliteit - Vakmanschap - Persoonlijk

Dat zijn de hoofdzaken waar onze Golfshop voor staat en met een ruime sortering aan kleding, schoenen, handschoenen, golfclubs en allerlei andere benodigdheden kunnen we elke golfer maatwerk leveren. En, met onze dames die de shop 'bemannen' kleden wij dames en heren prachtig aan!

Met Mizuno, Adams, Cleveland en Skymax hebben we een aantal topmerken in huis. Van elke merk zijn democlubs of demosets aanwezig die vrijblijvend getest kunnen worden. Hierbij bieden we ook voor de startende golfer een ruime keuze aan sets. Voor ieder wat wils!

Ook bent u bij ons aan het juiste adres om clubs te laten fitten. We beschikken namelijk over het Swing DNA pakket van Mizuno waarmee clubs perfect aangemeten kunnen worden! Hierbij wordt gebruik gemaakt van de simulator om de resultaten van de verschillende clubs goed te kunnen meten en vergelijken.

Met Rob zijn gespecialiseerde Putt Academy bieden wij HET fitting center van NL. Met merken als Scotty Cameron, Odyssey en Cleveland hebben we de beste putters in huis.

Adres: Gezandebaan 46a, 5725TN Heusden, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: +31 6 2025 6087
Stad: Heusden
Route: Gezandebaan 46a
Postcode: 5725TN



op zoek naar gerelateerd: Uwgolfwinkel, Het Woold reserveren, Het Woold golf asten, Woold restaurant, Golfbaan Het Woold Baanstatus, Greenfee het Woold, Golfbaan Het Woold arrangement, Golfbaan Het Woold Vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Golfshop 't Woold Golfshop 't Woold 22 meter Vriendelijke mensen, leuke par 3 baan, prima driving range en dito ballen. Gezellig r...
Recensies
Vriendelijke mensen, leuke par 3 baan, prima driving range en dito ballen. Gezellig restaurant
Wat een service. Buiten het “gewone” bekertje koffie, nu ook een beker soep gekregen. Heerlijk.
De golfbaan,de omgeving ,de bediening en het restaurant....wij vonden het allemaal echt boffen!!
Ongelooflijk...gastvrijheid ten top
Mooie baan. Deels bos, deels park. Ruim opgezet. Goede faciliteiten. Vriendelijke ontvangst.
Heel mooie baan. Vriendelijke bediening en vooral gewoon gewone mensen. Golfbaan zonder poeha.
Leuke baan en gastvrije ontvangst.
Wat een absolute top-baan! Gastvrij in ultieme vorm en wat ligt de baan er prachtig bij zeg. Met enorm veel plezier een ronde gelopen en zou heel graag vaker terug komen!
Vandaag de par 3 baan gespeeld..helemaal leuk..morgen de grote baan..ben benieuwd
Goed ontvangst mooie farways en prima greens top baan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid