facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Golfschool Clubgolf Sparta

Golfschool Clubgolf Sparta

Info

Welkom bij onze golfschool. De golfschool voor iedereen! Een jonge en dynamische golfschool met een gezamenlijke visie gebaseerd op tientallen jaren ervaring in het lesgeven. Gezelligheid, laagdrempelig en golfen in een ontspannen sfeer met leuke mensen.

Geschiedenis

WELKOM BIJ GOLFSCHOOL CLUBGOLF SPARTA!

Golfschool ClubGolf Sparta verzorgt de oefen- en lesactiviteiten op het prachtige golfcomplex Sparta in het Schollebos. Een perfecte oefenaccommodatie, bestaande uit een overdekte driving-range met 30 afslagplaatsen, een putting- en chipping-green plus een oefenbunker garanderen de optimale voorwaarden voor een leerzame en ontspannen golfervaring.

ClubGolf Sparta:

voor beginner én gevorderde golfer
altijd professionele kwaliteitsprogramma’s
de nieuwste inzichten in golfopleidingen, én ....
de beste prijs-/kwaliteitsverhouding

We zien je snel op de golfschool!!

Joep, Rick en Eric

ClubGolf Sparta
Nederland Golft

Adres: Bermweg 141, 2907LE Capelle-Oostgaarde, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31102803303
Stad: Capelle-Oostgaarde
Route: Bermweg 141
Postcode: 2907LE


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 21:00

Recensies
Rondje informatieve voorlichting op deze heerlijk ruime oefen lokatie. De ontmoeting met twee van de drie pro's geven een totaal beeld van de mogelijkheden. Clubgolf Sparta rekent af met alle vooroordelen rondom golf en zet in op techniek, vaardigheden en training.
Heb mijn GVB daar gehaald. Heel omslachtig. Theorie daar gehaald. Praktijk ben je verplicht bij Maasland in Amsterdam doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid