facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GolfDriver.nl

Info

Nieuwe golfmaterialen, weetjes en belevenissen, veel humor en een beetje reclame voor GolfDriver.nl, die fantastische webwinkel in golfmateriaal :-)

Geschiedenis

Nieuwe golfmaterialen, weetjes en belevenissen, veel humor en een beetje reclame voor GolfDriver.nl, die fantastische webwinkel in golfmateriaal :-)

Adres: Daltonstraat 37 (kantoor / afhaalpunt), 3335LR Zwijndrecht (Nederland)
Telefoonnummer: 085-0602099
Stad: Zwijndrecht
Route: Daltonstraat 37 (kantoor / afhaalpunt)
Postcode: 3335LR


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Golfset Dames Sale, Golfclubs heren kopen, Golfset Dames gevorderd, Verlengde golfset, Golfstore Nederland, Golfset heren 1 inch verlengd, Volledige golfset, Golf starterset
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CEK CEK 974 meter Ruim aanbod! Vriendelijke verkoopster. Zelfs nu in corona-tijd, prettig winkelen!
Recensies
Snelle service en verzending, topbedrijf!
Vandaag het eerste deel van onze bestelling ontvangen, vanaf het begin zijn wij echt prima op de hoogte gehouden van de levertijd en de reden daarvan. Zo ook vandaag nog een extra bericht mogen ontvangen van Mike met extra uitleg. Serieuze enthousiaste mensen, hier bestellen wij in de toekomst weer met veel vertrouwen!
Echt een aanrader! Vandaag mijn nieuwe set van Spalding geleverd gekregen. Er was een kleine misvatting in de omschrijving op de site, maar dit is perfect opgelost! Super goede service en vakkundig personeel! Wanneer ik weer wat nodig heb ga ik zeker eerst bij Golfdriver.nl kijken of ze het hebben!
Wat een geweldige service. THE PLACE TO BUY
Niet te vinden nergens bodjes
Zeker een aanrader.
Zeer slechte chat. Blijft in wachtrij staan. Als je aan de beurt bent krijg je geen antwoord.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid