facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Golfclub Ooghduyne

Golfclub Ooghduyne

Info

Kom een keer golfen op de gezelligste golfbaan van Noord Holland! Wij beschikken over een uitdagende 9 holes links golfbaan en een korte par 3 golfbaan.

Geschiedenis

Met prachtige oefenfaciliteiten. Uniek Driving Range "On water""
Tevens prachtige Par 3 baan.

Adres: Ooghduyne 1, 1787 PS Julianadorp
Telefoonnummer: +31223640125
Stad: Julianadorp
Route: Ooghduyne 1
Postcode: 1787 PS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Golfclub Ooghduyne lidmaatschap, Ooghduyne Golf, Bestuur golfclub ooghduyne, Playing handicap Ooghduyne, Golfbaan, Golfbaan bij Harderwijk, Gvb halen Ooghduyne, Golfbaan Eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Golfbaan Ooghduyne Golfbaan Ooghduyne 5 meter De Ooghduyne golfbaan presenteerde zich uitstekend, met snelle greens die golfers van...
Golf Op Maat Golf Op Maat 1 km Serieus en professioneel advies. Denkt goed mee.
Recensies
Leuke familie baan met variërende holes. Niet duur en een paar uur pret.
Mooie baan. Vriendelijke mensen. Goed onderhouden.
Wat een hartelijk ontvangst. Super leuk met de familie!
Dankzij Han en Jos een geweldige dag gehad ter ere van mijn moeder haar 60e verjaardag. Wat een ontzettend hartelijke club! Bedankt voor alles!
Wat een slechte service, zojuist heeft Robbert-Jan Kleingeld onze prive golfles geannuleerd. Dit ivm de corona-regels, bij onze boeking hebben we hier specifiek naar gevraagd,en was geen enkel probleem. Ons uitje mama/vrouw wordt 50jaar valt nu gedeeltelijk in duigen dankzij deze man. Als ik op zijn mail reageer vindt hij mijn toon ongepast!! Schandalig meneer Kleingeld, u bent het niet waard om ons les te geven!!
Golfbaan Ooghduyne was vandaag als enige open in de Noordkop. De zandgronden en de wind zorgden ervoor dat er wat later in de ochtend uitstekend te spelen was. De baan is uitdagend en de greens, door de uitstekende verzorging van de greenkeeper, zijn heerlijk snel.
Door de zandondergrond is deze baan ook goed te spelen in najaar en winter. Hou wel rekening met de wind.
Wat een gezelligheid
Leuke uitdagende 9-holesbaan, leuke vakantiegolf met toch pittige uitdagingen. Jammer genoeg was resto/cafetaria dicht op maandag en dinsdag. Niet uitgeprobeerd dus.
Erg leuke middag gehad op de golfbaan. Waren uitgenodigd om kennis te maken met de sport, dit was erg geslaagd dank jullie allen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid