facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Golfclub Holthuizen

Golfclub Holthuizen

Info

Holthuizen is een gezellige golfclub met ruim 500 leden. Holthuizen heeft een mooie 9 holes baan met 18 verschillende afslagen en een 9 holes par 3 baan.

Geschiedenis

Golfclub Holthuizen is een bloeiende vereniging met ruim 500 leden. De vereniging is opgericht in 1985. Holthuizen beschikt over een mooie 9 holes baan met 18 verschillende afslagen en een volwaardige 9 holes par 3 baan. De baan is prachtig in het Drentse landschap ingepast. Er is dus veel te genieten voor zowel golf- als natuurliefhebbers.

Vanzelfsprekend beschikken we over uitstekende les- en oefenfaciliteiten: een ruime overdekte driving range, chipping en putting greens maken er deel van uit.
In het gezellige en goed geoutilleerde nieuwe clubhuis kunt u rustig napraten over uw successen en missers op de baan. Uiteraard onder het genot van een hapje en drankje. Want ook hier weet Golfclub Holthuizen en zijn clubhuisbeheerder raad mee.

Het terrein van Golfclub Holthuizen ligt in de kop van Drenthe, enigszins verscholen achter het lommerrijke groen langs de proviciale weg Groningen - Roden en ongeveer 15 autominuten van de stad Groningen. Bovendien stopt bus 4 vanuit Groningen voor de deur.

Karakter van de baan: in een karakteristiek Noord-Drents landschap van grasland afgewisseld met houtwallen ligt een uitdagende 9-holes baan. De bossen van Roden omlijsten de open ruimte, zorgen op zonnige dagen voor een fraai spel van licht en schaduw en geven beschutting tegen de wind. Wind en water, natuurlijke elementen, waarmee terdege rekening moet worden gehouden.

Kortom, een baan met alles erop en eraan voor een sportieve dag golfen.

Adres: Oosteinde 7a, 9301 ZP Roden, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0505015103
Stad: Roden
Route: Oosteinde 7a
Postcode: 9301 ZP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GAGV Pitch - Groninger Albertiaanse Golf Vereniging Pitch GAGV Pitch - Groninger Albertiaanse Golf Ver... 23 meter Leuke baan, matige service voor Greenfee spelers. Dame achter de bar laat je zonder s...
Recensies
Wel cool, maar kan het niet altijd winnen...
Heel lekker gegeten met een goede service en leuk personeel Joost Vos Feringa
Gemoedelijke sfeer. Iedereen groet elkaar. Het is net een klein dorp. Zeer aan te bevelen.
Hele leuke baan. Vriendelijke ontvangst, lekker gespeeld.
Relaxed golfen, en mooie plek om op te stappen!
De laatste 4 holes waren mooi. De rest was niet veel. Banen naast elkaar, weinig bos. Veelal kale omgeving. Om de 6 minuten starten was veel te kort op elkaar. Met weinig verwachtingen prima baan. Maar in het noorden een vd mindere. Ontvangst was overigens vriendelijk.
Het is,altijd gezellig daar.maar door de corona word het er niet leuker op regels he
Golf leuk. Helaas restaurant gesloten ivm Corona. Zelfs het buitenterras.
Goede sfeer, vriendelijke mensen en een baan die er uitstekend bij ligt. Moest wel even zoeken naar de juiste tee boxes omdat de 9-holes baan ook als 18 gespeeld kan worden. Heel goed idee maar het kan op de holes zelf duidelijker aangegeven worden.
Leuke golfclub
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid