facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Golfclub Emmeloord

Adres: Casteleynsweg 6, 8305 AN Emmeloord
Telefoonnummer: 0527-621477
Stad: Emmeloord
Route: Casteleynsweg 6
Postcode: 8305 AN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
UrkCup UrkCup 279 meter Facebook pagina van de Urk Cup. De Urk Cup is een golfwedstrijd voor en door Urkers w...
Recensies
Mooie baan, gezellig terras/clubhuis met na-sport faciliteit.
Altijd weer een uitdaging deze baan! Prima. Daarnaast wordt het hele clubhuis gerenoveerd! Dat was ook nodig. De kleedkamer is wel klein. Het werd er ontzettend vochtig/benauwd door de vele dames die moesten douchen.
Prachtige baan met mooie uitzichten. De fairway in deze droge tijd "GROEN". Fijn dat op deze 9 holes baan op veel holes 2 afslag mogelijkheden zijn. Dus de 2e 9 holes is echt anders dan de 1ste 9.
Vriendelijke lui, goede faciliteiten en leuke baan. Ik heb hier een clinic gedaan, aanrader! Mooi weer is wel een doorslaggevende factor.
Vandaag de 3e businessclub gespeeld. Goede bezetting met 14 flights. De par-74 baan ligt er prachtig bij en het weer was fantastisch.
Leuke baan met 9 holes, waarbij de afslagen voor de tweede negen bij sommige holes echt heel anders liggen. Zo voelt het niet als 2x hetzelfde rondje. Slim opgelost!
Gezellig clubhuis met vriendelijke gastvrouwen en heren. De baan is met slechts 9 holes een uitdaging. Daarbij nog een zeer interessante par 3 baan.
We hebben vandaag de par3 gelopen, 18 holes. Uitdagende baan en erg leuk. Goed onderhouden baan en greens. Ga beslist de grote baan ook nog eens lopen!
Prachtige baan, laagdrempelige en gastvrije club. Een aanrader!
Gezellige baan. Leuk om te spelen, maar toch lastig. Jammer van de gevolgen van het aanleggen van drainage op vrijwel alle fairways.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid