facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Golfclub Duurswold

Golfclub Duurswold

Info

Groningse Golfclub Duurswold

Geschiedenis

Aan de zuidoever van het Schildmeer, in de gemeente Slochteren, bevindt zich één van de mooiste golfbanen van Noord- Nederland: Golfclub Duurswold.



"De meest uitdagende 9 holes van Noord-Nederland liggen aan het Schildmeer in Steendam gemeente Slochteren. De eerste 3 holes zijn open en hebben een 'links' karakter. Hole 4 t/m 9 zijn bosholes en kenmerken zich door smalle fairways. Ruige bunkers, ondulerende faiways en lastige greens maken deze baan tot een verrassende golfbaan in het vlakke Groninger landschap."
Adres: Roegeweg 2, 9629 PA Steendam, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0598-43 03 60
Stad: Steendam
Route: Roegeweg 2
Postcode: 9629 PA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:30
Dinsdag: 09:00 - 16:30
Woensdag: 09:00 - 16:30
Donderdag: 09:00 - 16:30
Vrijdag: 09:00 - 16:30
Zaterdag: 09:00 - 16:30
Zondag: 09:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Handicaptabel duurswold, Golfbaan Paterswolde, Golfbaan hillegersberg, NNG&CC, Golfen Noord Nederland, Golf en Countryclub, Semslanden, Golf Exloo
Recensies
Mijn homeclub en nog nooit beoordeeld.... Hier heb ik leren golfen! Wat een mooie club! Gastvrije vriendelijke mensen en een moeilijke uitdagende baan waardoor je als golfer je handicap elders meestal wel kan spelen!
Pitch en putt gespeeld op 6 holes baan afgezonderd van de echte golfers. Leuk om te doen
Gezellige club, leuke baan. Dit keer met ons clubje van Holthuizen gespeeld. 9 personen in 3 flights. Vooraf een uitgebreide lunch, goed verzorgd. Daar zagen we ook in het clubhuis de plannen voor nieuwbouw. Ziet er goed uit. Baan was vandaag heerlijk en het weer ook. Tot hole 9 geen ballen kwijtgeraakt, helaas op hole 9 2 stuks. Verder heerlijk gespeeld.
Mooie droge baan en vriendelijke bediening
Een uitdagende baan. De eerste drie holes nog in het open land, maar daarna het “bos” in. En zoals altijd is rechtdoor de beste route.
Banen liggen er medio Oktober fantastisch bij. Mooie afwisseling van moeilijke en makkelijkere banen
Prachtige baan, afwisselend en uitdagend.
Mooie combinatie van bos én links baan. Zeker uitdagend, maar des te mooier je Handicap te spelen. Ook de Fijne Sfeer in het clubhuis moet zeker genoemd worden.
Aardige baan, maar bijzonder aanwezige rouge. Bunkers deels begroeid.
Afgelopen maandag 9 holes gelopen. Mooie golfbaan leuke glooiingen, bunkers, water. Vriendelijke ontvangst. Aanrader. Gr. Uit Ede
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid