facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Golfclub BurgGolf Haverleij

Golfclub BurgGolf Haverleij

Info

Dit is de verenigingspagina van de golfclub

Adres: Leunweg 40, 5221 BC Engelen (plaats)
Telefoonnummer: 0900-burggolf
Stad: Engelen
Route: Leunweg 40
Postcode: 5221 BC



op zoek naar gerelateerd: BurgGolf starttijd boeken, BurgGolf Haverleij menukaart, BurgGolf Wijchen, BurgGolf aanbiedingen, Golfbaan Haverleij verkocht, BurgGolf Purmerend tarieven, BurgGolf lidmaatschap, Mijn BurgGolf
Recensies
Leuke Burggolf-golfbaan bij Den Bosch. Tweede 9 afwisselender dan eerste 9. Door Corona helaas horeca dicht, dus geen 19e hole. Wel gelukkig de mogelijkheid om drank en voedsel te kopen om mee te nemen.
Golf cursus gehad met een vrijgezellen feest goeie cursus leuke omgeving. Alles perfect verzorgd. En gewoon te bezoeken zonder speciale kleding voorschriften. Ook heerlijk gegeten. Alles voor een nette prijs.
Aardige mensen maar slechte natte baan
Mooie golfbaan met diverse lange holes en mooie waterhindernissen Ook de par 3 baan is hier zeker de moeite waard. Het magnolias restaurant is ook top en biedt een fantastisch uitzicht over de golfbaan.
Was weer heerlijk. Werden verwent met koffie en soep.
Lekke hoor voor rondje golfen
Mooi clubhuis, mooie ligging en is tot volle wasdom gekomen.
Mooie baan netjes onderhouden. Lunch goed verzorgd.
Een fijne plek om naar uit te wijken als je wilt vergaderen zonder afleiding. Daarnaast kun je hier prima lunchen en dineren.
Fijne rustig plek om te lunchen of dineren, ook als je niet speelt Ontzettend aardige bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid