facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Golfcentrum Dongen

Info

Golfbaan Dongen is een zeer goed onderhouden en uitdagende 9-holes PAR 36 baan met A-status. Holes variëren tussen de 525mtr PAR5 en de 115mtr PAR 3.

Geschiedenis

Nadat Golfcentrum Dongen in 2013 opnieuw open is gegaan heeft het in deze korte tijd een enorme vooruitgang geboekt. Door er met het onderhoud bovenop te zitten heb je niet in de gaten dat je te maken hebt met een betrekkelijke jonge golfbaan. Fairways en greens vol in het gras. Op de juiste plaatsen de waterpartijen en niet te vergeten de rough bestaande uit helmgras.
Voor en na je rondje golf kun je gebruik maken van de horeca. In het clubhuis of op het zonovergoten terras kun je een drankje drinken of een hapje eten van de eenvoudige kaart. Uitgebreid eten kan ook. Dit dien je dan wel van te voren aan te geven.
Kom je na de ronde tot de conclusie dat er nog wel wat geschaafd mag worden aan de techniek, dan ben je bij Golfschool Dongen aan het juiste adres. Twee PGA professionals geven je volgens het NGF 9- stappenplan de juiste handvatten om die stap naar voren te maken.
Al met al een complete golfbaan waar je na de ene keer graag nog eens terugkomt!!

Adres: Zandeweg 2, 5107 NM Dongen
Telefoonnummer: 0162 320783
Stad: Dongen
Route: Zandeweg 2
Postcode: 5107 NM


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00
Zondag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Golfvereniging Dongen, Plattegrond golfbaan Dongen, Golfcentrum Roosendaal, Golfschool Dongen, Golf Dongen lidmaatschap, Eigenaar Golfcentrum Dongen, Handicaptabel Dongen, Golfvereniging Dongen nl
Recensies
Afgelopen zaterdag naar golfcentrum Dongen gereden, de regen getrotseerd en een 18 holes 2x9 gelopen. Het golfcentrum heeft voldoende onverharde parkeerplaatsen en een drink- en eetgelegenheid met terras. Driving range aanwezig. De banen lagen er fantastisch goed onderhouden bij. Complimenten aan de greenkeeper. De banen bestaan uit 3, 4 en 5 par banen, mooi breed voorzien van mooie waterpartijen en goede bunkers. Gelukkig hebben ze hier ook schuilplaatsen. Ik kom hier zeker terug.
Leuke 9 holes baan met 2 par 5 banen in het Brabantse land. Leuk voor de geoefende en beginnende spelers.
Fijne golfclub met cafe restaurant, terras en grote parkeerplaats voor de auto’s. Golfcentrum, aan de rand van Dongen, gelegen op een rustige plek om gezellig te golfen op verschillende soorten, uitdagende golfbanen. Ook kun je hier gebruikmaken van golfkarren. Binnen in het café hangt een gezellige sfeer en het is schoon. Je kunt aan tafel zitten om te eten of aan de bar hangen voor een drankje. Vriendelijk personeel. Buiten op het terras heb je prima zicht op de mooie groene golfbanen. Zeker een aanrader, hier kom ik graag terug. Een foto zegt meer dan duizend woorden. Een reviewer met passie voor fotografie.
Erg gezellig personeel en een leuke 9 holes baan om op te spelen
Heerlijk weer en top dat ze buggy verhuren
Gezellige club, ongedwongen sfeer en mooie banen. Greens zijn top!
Mooie open baan waar iedereen vooruit kan, maar techniek niet uit het oog verliezen.
Bezocht tijdens de lion’s rally heerlijk lunch
De baan lag er ondanks de vele regen perfect bij
Zeer vriendelijk. Ik was de eerste keer hier, kom gezien de vriendelijkheid zeker terug. Baan is keurig onderhouden maar iets te overzichtelijk. Dwz er is niet erg veel groen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid