facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Golfcenter Seve

Golfcenter Seve

Info

Middenin Rotterdam ligt Golfcenter Seve, de grootste trainingsaccommodatie van Nederland met een 9 holes par-3 baan en uitstekende Mediterrane gerechten.

Geschiedenis

Met 80 verlichte, verwarmde & overdekte Driving Range afslagplaatsen is Golfcenter Seve de grootste trainingsaccommodatie van Nederland. De modernste trainingstechnieken staan hierbij centraal, onder andere het Driving Range Trackman systeem. Samen met de 10 golfprofessionals onder leiding van John Woof wil Golfcenter Seve er voor zorgen dat jong en oud verder en rechter gaan slaan.

De 9 holes par-3 baan is een uitdagende parkbaan, waar golfer van elk niveau terecht kan.

Midden in het centrum van Rotterdam is Golfcenter Seve de unieke locatie voor fanatieke golfers, zakelijke besprekingen, evenementen en de recreatieve golfer. Het restaurant biedt een modern mediterraanse keuken waarbij internationale koks voor u klaar staan om lekkernijen te serveren.
Het Golfcenter Seve Rotterdam biedt een moderne mediterraanse keuken met een verrassende, uitdagende kaart, waar u altijd terecht kunt. Met het restaurant en de serre is Golfcenter Rotterdam de perfecte plek om samen te komen.

Algemene Informatie

Seve Golfschool
De Seve Golfschool is de plek om deel te nemen aan cursussen om zo te leren golfen of uw golftechniek te verbeteren. Wij hebben verschillende Golfprofessionals die u een kennismaking met de golfsport kunnen bieden, u kunnen begeleiden in het behalen van uw baanpermissie of HCP54 of natuurlijk uw huidige golfniveau doen verbeteren! Buiten het meedoen aan de cursussen is er ook de mogelijkheid om privélessen te volgen met één of meerdere personen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met [email protected]

Seve Clinics & Events
Een clinic of event voor uw bedrijf, vriendengroep, vrijgezellen of gewoon omdat het leuk is, alles is mogelijk op Golfcenter Seve Rotterdam. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met [email protected]



"Golfcenter Seve is de grootste trainingsaccommodatie van Nederland en vernoemd naar de Spaanse topgolfer Severiano Ballesteros in de jaren ’70 en ’80 de beste speler ter wereld. Wegens zijn grote charme en populariteit werd hij door het publiek vaak Seve genoemd.Het Golfcenter is een unieke combinatie van golf, eten & lifestyle voor leisure en zakelijke doeleinden. Al jaren is Seve het golfcenter waarbij de combinatie van Driving Range, uitdagende par 3 baan en de uitgebreide Golf Academy ervoor zorgt dat Seve toegankelijk is voor een groot publiek. Hierdoor liggen 'leren golfen' en 'handicap verlagen' dicht bij elkaar.Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs!"
Adres: Kleiweg 480, 3045 PM Rotterdam
Telefoonnummer: 0104188848
Stad: Rotterdam
Route: Kleiweg 480
Postcode: 3045 PM


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 23:00
Dinsdag: 08:30 - 23:00
Woensdag: 08:30 - 23:00
Donderdag: 08:30 - 23:00
Vrijdag: 08:30 - 23:00
Zaterdag: 08:30 - 22:00
Zondag: 08:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: greenfee seve, golfbaan rotterdam, seve magazine, golf baan, seve facebook, golfclubs rotterdam, seve vacatures, trackman huren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Golfpark Rotterdam Golfpark Rotterdam 4 km Golf Park Rotterdam, waar de passie voor golf en de liefde voor natuur samenkomen.
Golfbaan Kralingen Golfbaan Kralingen 5 km Prima lokatie lekker rustig op 8 min van het centrum. Goede sfeer prima bediening e...
Recensies
Op vrijdagmiddag na werktijd al twee keer gezellig geborreld met een aantal collega’s bij Golfcenter Seve! Ze hebben een gezellig terras waar je lekker kunt zitten en het personeel is erg vriendelijk! Raad zeker aan om naast een drankje ook wat borrelhapjes te bestellen, want die zijn daar heerlijk!
Wat een leuke oefenbaan. Allemaal par 3 maar best een uitdaging. Tevens zijn de oefenfaciliteiten dik in orde. Leuk verschillende targets op de driving range. Restaurant is gezellig. Ruime keus. Vriendelijk en vlot personeel.
Golfexperience met lunch genoten. Lunch was erg lekker en de golfexperience was als kennismaking met de golfsport ook leuk en interessant.
Eigenlijk zou ik iedereen af moeten raden hierheen te komen, want dan wordt het niet te druk . Het par3 baantje is uitstekend voor je korte spel. De driving range is niet beter of minder dan de anderen die in het betere segment zitten. Als laatste is er de eetgelegenheid. Die is uitstekend voor de prijs die je betaald. Lunch, borrel of diner; het is iedere keer raak daar. Niet te ingewikkeld, goed klaargemaakt en tegen een uitstekende prijs.
Er liepen een paar kakkers die het niet leuk vonden dat wij er waren . Les was leuk eten was lekker.
Lekker geluncht met uitzicht over de golf slagbaan. Volgende keer combineren met een balletje slaan.
Gezellige club, vriendelijk personeel, state-of-the-art driving range, leuke oefen faciliteiten en uitdagende 9 hole par 3. Ga er bijna dagelijks met plezier naartoe.
Een geolied bedrijf met heel deskundigen mensen in dienst. Aanrader voor jong en oud om hier te leren golfen.
Heerlijke locatie om te golfen. Schitterende par 3 baan met alternatieve teeboxen om de 2e 9 ook interessant te maken. De par 3 ligt rond de driving range en is goed onderhouden en voelt heel ontspannen en groen aan. Ruime driving range, met veel plekken. Ook het cafe is van goede kwaliteit en erg gezellig. Heerlijk gelunched en geborrelt.
Echt een speciaaltje dit restaurant. Vriendelijke en professionele bediening. Een mooie menukaart met heerlijk eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid