facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Golfbaan Landgoed Eyckenduyn

Golfbaan Landgoed Eyckenduyn

Info

Golfbaan Landgoed Eyckenduyn is een prachtige 9 holes golfbaan. Gelegen in een glooiende omgeving, omringd door tal van boom en plantsoorten, straalt de golfbaan een ongekende rust uit. De perfecte omgeving voor zowel de zakelijke als recreatieve golfer

Geschiedenis

Eyckenduyn





Golfbaan:

Eyckenduyn, in het plaatsje Helden, gemeente Peel en Maas (Noord-Limburg), is een golfbaan met C-status, die het gehele jaar door te bespelen is.

De natuurlijke omgeving ademt rust en ruimte uit. De prachtige baan, met een totale oppervlakte van maar liefst 10 hectare, levert veel indrukwekkende holes op. Het brengt u op een ontspannen manier langs fraaie hoge bomen en vijverpartijen. Het golfpark is een thuishaven voor veel soorten bloemen, planten, bomen en dieren.

We bieden naast de reguliere particulieren lidmaatschappen ook bedrijfslidmaatschappen aan. Dit is bij uitstek geschikt voor bedrijven die hun horizon willen verbreden en in een natuurlijke omgeving zaken willen doen. We hebben hiervoor ook perfecte vergaderfacaliteiten.

Verder kunt u met uw zakenrelaties, collega’s, familie of vrienden ook een golf-clinic boeken eventueel in combinatie met een smaakvolle lunch of diner. Kortom talloze mogelijkheden voor sport en vertier, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Graag tot ziens!

Adres: kesselseweg 9, 5988 CC Helden (plaats)
Telefoonnummer: 077-8512865
Stad: Helden
Route: kesselseweg 9
Postcode: 5988 CC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00
Zondag: 09:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Peelse Golf, Golfen Venlo, Golfbaan bij Roermond, Golfbaan Venray, Golfen in Limburg, Golf Maasduinen, Golfbaan Kapelkeshof, Golfbaan omgeving Arcen
Recensies
Erg fraai aangelegde golfbaan 7 par3, 2 par4. Goede ontvangst. Uitdagend omdat hij op de meeste holes smal is. Goed voor het korte werk
Prachtige baan, uitdagend en goed onderhouden. Horeca heeft een mooie upgrade gekregen. Genoten op het terras!
Lollige baan, ontvangst en gastvrijheid diep beneden peil Baan geboekt met social deal maar blijkbaar is men daar geen voorstander van Bij ontvangst afgebekt verder helemaal niets
Super baan. Aardige mensen en lekkere koffie met gebak.
Een zeer leuke parkbaan erg smal voor de geoefende spelers.
Heerlijk gegeten en mooie omgeving rondom het restautant !
2,5 ster. Baan is mooi, uitdagend en prima bij droog weer. Op een warme zomerdag loop je grotendeels uit de zon; lekker.Dat verdient zeker 4,5 ster. Maar bij een beetje regen staat het al snel blank op sommige plekken. De paden bv van parkeerterrein naar het terras en de 'tuin' rondom het terras zijn heel hard aan een opknapbeurt toe. Onkruid staat een meter hoog. Ook een snoeibeurt voor het groen is nodig om de baan een beetje open te houden.
Hartelijk ontvangen door Stanley en daarna genoten van de mooie golfbaan. Hele vriendelijke mensen voor ons én achter ons. Elkaar de ballen om de oren geslagen, maar wel met vrolijke gezichten. Heerlijke vrijdagochtend! Én mijn eerste HCP registratie gehaald! Dankjewel Eyckenduyn!
Hele mooie en zeer goed onderhouden baan. Zeker uitdagend door de smalle fairway en bomen. Hele mooie natuur en gezellig terras.
Via social deal naar Helden getogen. Bij aankomst vriendelijk ontvangen door Stanley en het bar personeel. We hadden 2 x 9 holes geboekt en liepen al voor we afsloegen met een grote glimlach op on beider mond. Wat een plaatje deze baan. Het spelen is niet eenvoudig voor beginnende golfers maar wat hebben we genoten. De zon, een prima lunch en een afsluitende borrel met Stanley op het terras maakte dit een overgetelijke dag. Komen we terug, reken maar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid