facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Golfbaan Landgoed de Kurenpolder

Golfbaan Landgoed de Kurenpolder

Info

Onze uitdagende 9-holes par 68 baan is aangelegd in de natuurlijke omgeving van nationaal park De Biesbosch en maakt deel uit van De Kurenpolder Recreatie

Geschiedenis

Onze uitdagende 9-holes par 68 baan is aangelegd in de natuurlijke omgeving van nationaal park De Brabantse Biesbosch en maakt deel uit van De Kurenpolder Recreatie. De Kurenpolder Recreatie combineert golf, toeristisch kamperen, chaletverhuur, strandbad en horeca op een 90 hectare groot terrein.
Bij aanleg van de baan, met A-status, is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de bestaande begroeiing en waterpartijen. Velen beschrijven deze als zeer uitdagend. Vanaf de fairways geniet de golfer van de fraaie doorkijkjes over groen en water.

Nog niet in het bezit van uw Golf Vaardigheids Bewijs?
Ook dan ben u van harte welkom op Golfbaan Hank op onze 9 holes par 3 baan mag u ook zonder GVB spelen. Natuurlijk is deze baan ook uitstekend voor het oefenen van het korte spel en combinatiespel.

Adres: Kurenpolderweg 31, 4273LA Hank, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0162-402820
Stad: Hank
Route: Kurenpolderweg 31
Postcode: 4273LA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00
Zondag: 09:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Golfclub de Kurenpolder Golfclub de Kurenpolder 491 meter Ontspannen golfen in een natuurlijke omgeving.
Golfschool de Kurenpolder Golfschool de Kurenpolder 498 meter Je krijgt hier op een ongedwongen manier heel goed les, vriendelijke instructeurs met...
Recensies
Een mooi voorbeeld dat een 9 holes baan uitdagend en spannend kan zijn. Smalle fairways, relatief kleine greens en veel water dwingen je om goed na te denken over je course management. Na afloop is het goed toeven in het moderne, kleine, maar gezellige clubbuis met goede voorzieningen. Greenfee spelers worden hartelijk ontvangen.
Ontvangst zeer slecht; geen toelichting, geen hulp, geen uitleg, geen plattegrond, zelf alle spullen bij elkaar zoeken, geen idee wat we moesten doen en waar we moesten zijn. Heb je ook een tas met linkshandige clubs? Als het er niet bij staat dan hebben we het niet. We hebben maar een beetje rondgelopen met z’n vieren. Wel 80 euro afrekenen. Onze eerste kennismaking met golfen. Wat een fiasco….!!
Heel leuke 9 holes golfbaan en gezellig clubhuis met vriendelijk personeel !
Na een paar jaar weer op deze leuke golfbaan geweest. De baan was in prima toestand en stond garant voor leuk spel. Dat ik geen goed resultaat heb gehaald lag deze geheel aan mij.
Prachtig bijgehouden golfbaan. Omdat het een par 68 was had ik geen hoge verwachtingen, echter de baan is zeer uitdagend, met fantastische doglegs, mooie waterpartijen en mooie greens. Ik ben 4 ballen kwijtgeraakt op 9 holes :-. Volgende keer ga ik mijn baan management anders aan pakken hier. Echt een pareltje van een baan, het ritje meer dan waard !
Gezellig clubhuis. Leuke 9 holes baan. Mooie grote bomen. Afwisselend.
Uitzicht vanaf t terras is erg mooi. Jammer als je 2 drankjes besteld en na 20 minuten nog niets hebt gekregen, terwijl gasten die net hebben plaatsgenomen snel worden voorzien. Gemiste kans denk ik.
Wordt goed onderhouden door Hgm veel snoeien en blad ruimen dat hoort erbij.
Mooie baan in Hank rustig ondanks de ligging vlakbij de snelweg en een mooi terras bij de baan net bediening en nette prijzen
De 9 holes gedaan, was leuk. Daarna even lekker gezeten op het terras aan de plas.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid