facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Golfbaan Land van Thorn

Golfbaan Land van Thorn

Info

Land van Thorn is een 9 holes golfbaan met A status en behoort tot de top 10 van de 9 holes banen in Nederland. De sfeer is vriendelijk en gastvrij.

Geschiedenis

Land van Thorn is een golfclub die sinds haar opening in 2007 bekend staat om haar gemoedelijke en gezellige karakter. Het prettige is dat het golfen op Land van Thorn betaalbaar is, zonder dat er concessies gedaan worden aan de kwaliteit. Met de nuchtere invalshoek die gekozen is, treft u datgene aan wat noodzakelijk is om prettig te kunnen golfen. De gezellige sfeer van het clubhuis draagt hieraan zeker bij. Maar bovenal, is 9 holes uitstekend in te passen in de agenda van de moderne mens met een actief leven.

Adres: Kallestraat 37, 6013RM Hunsel (plaats)
Telefoonnummer: 0475-563350
Stad: Hunsel
Route: Kallestraat 37
Postcode: 6013RM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 19:00
Zondag: 09:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Golfbaan bij Roermond, GVB halen Limburg, Felix van den Heuvel Golf, Herkenbosch golf, Golf cursus Limburg, Swinkelsche golf, ABSOLUTE GOLF, Golfles Limburg
Recensies
Voor een 9 holes baan zeer uitdagend en onverwacht lange holes. Echt heerlijk om te spelen. Prima gezellig clubhuis met gedeeltelijk overdekt terras. Fojne lunch en gezellige brabants/limburgse gadtvrojheid!
Arrangement met lunch gekozen. Was goed verzorgd. Baan lag er goed bij. Is uitdagend met aan de zijkant gevaarlijke rough. Opletten!! Snelle greens, verraderlijk. 18 holes met lunch, koffie met vlaai voor € 57,25. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijke ontvangst en bediening.
Prachtige ge plaats om te zitten zowel aan t strand als in de serre. Het eten is heerlijk
Leuke baan,veel bunkers maar een bijzonder leuk en gezellig clubhuis.
Vriendelijke gastvrije club. Als gast een 25 min. durende privé training geboekt om mijn swing te verbeteren. Top tips gekregen van de pro trainer, kom hier zeker terug!
We werden heel leuk ontvangen met koffie en Limburgse vlaai. Het arrangement was perfect en de lunch heel goed!
Leuke open en verzorgde baan. Holes lijken eenvoudig maar hebben vaak listige verhoogde greens. Aardige mensen!
Is een gemoedelijke en goed onderhouden top baan zeer aan te bevelen voor een rondje te lopen
No-nonsens golfclub. Vriendelijke mensen, goede faciliteiten en gewoon een leuke 9 holes baan. 18 holes op zondag voor € 37,50 is gewoon voordelig, zelfs de driving range is met € 0,50 voor een tik ballen spotgoedkoop!
Niels onze instructeur wist van wanten en heeft me enthousiast gemaakt om mijn golf skills in de toekomst verder uit te breiden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid