facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Golfbaan Het Rijk van Nunspeet

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet

Info

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet | 27 holes | golfen | PGA golfschool | zo mooi kan golf zijn

Geschiedenis

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet is een schitterende 27-holes bosbaan in een afwisselend landschap. Vijvertjes en rietkragen, oude vliegdennen en zandverstuivingen, heuveltjes en bossen, speelse doorkijkjes en unieke vergezichten bepalen het karakter van onze buitengewoon sfeervolle championship course. De zandgrond garandeert een optimale bespeelbaarheid, ook bij nat weer. Mede door een nieuw beregeningssysteem is de baan in topconditie.

Bos én water
Verhoogde afslagplaatsen, met een fraai uitzicht op datgene wat komen gaat, maken een ‘rondje golf‘ op Het Rijk van Nunspeet tot een belevenis. Hoewel ‘de Nunspeetse’ een uitgesproken bosbaan is, heeft u vanaf het hoog gelegen terras een schitterend uitzicht op een enorme waterpartij die over een lengte van 350 meter langs de fairway van een uitdagende par-5 loopt.

3 x 9 holes
De golfbaan van Het Rijk van Nunspeet bestaat uit drie lussen van ieder negen holes. Door steeds twee lussen te combineren kunnen drie verschillende rondes van 18 holes gespeeld worden.

Driving range
De gedeeltelijk overdekte driving range is ruim opgezet en biedt met zijn twee verdiepingen meer dan voldoende gelegenheid om te oefenen. De driving range is dagelijks geopend.

6 Holes par-3 baan
Golfbaan Het Rijk van Nunspeet beschikt ook over een 6 holes par-3 baan. Een buitenkansje voor iedere golfer om de techniek te vervolmaken.

Omgeving
Golfbaan Het Rijk van Nunspeet is zonder enige twijfel een van de mooiste van Nederland en misschien wel van Europa. De combinatie van de fraaie baanarchitectuur en de unieke ligging in Nederlands grootste aaneengesloten natuurgebied staan garant voor een onvergetelijke ervaring.

Clubhuis
Het karakteristieke clubhuis van Het Rijk van Nunspeet biedt onder andere plaats aan een sfeervolle lounge, 3 ontvangstruimten, een restaurant en een golfshop.

Adres: Plesmanlaan 30, 8072 PT Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 0341 255255
ln.teepsnunnavkjirtehnaabflog@ofni
Stad: Nunspeet
Route: Plesmanlaan 30
Postcode: 8072 PT


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 18:00
Zondag: 08:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: rijk van nunspeet reserveren, golfen op het rijk, plattegrond rijk van nunspeet, golf nunspeet baanstatus, golfbaan het rijk van nunspeet nunspeet, nunspeet golf hotel, het rijk van nunspeet restaurant, rijk van sybrook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Golfschool Het Rijk van Nunspeet Golfschool Het Rijk van Nunspeet 0 meter Een van de mooiste banen van Nederland. Prachtige ligging, goede sfeer
Recensies
Prachtige golfbaan met drie lussen van 9 holes. De zuidelijke lus is volgens de plaatselijke leden het lastigst. Deze ligt langs de A28 en dat hoor je, maar is geen probleem.
Het Rijk van Nunspeet wat een geweldige baan. Prachtig onderhouden bosbaan, de ene hole nog mooier dan de andere. Deze 27 holes baan moet je kunnen afvinken.
Drie mooie lussen tussen de bomen. De Veluwe op z'n best. Uitdagende holes, recht slaan is beter dan ver. Gastvrije ontvangst, fikse shop, lekker restaurant.
Heel mooie golfbaan op zandgrond, dus eigenlijk altijd goed bespeelbaar. Uitdagende holes in een dennebosrijke omgeving.
Super mooie en lastige baan. Prachtig gelegen, geweldig onderhouden. Het is een bosbaan dus recht is belangrijker dan ver, al zijn er flink lange par 3 en 4 holes.
Deze baan is ondergewaardeerd! Wat een mooie baan, we hebben de Noord-Oostlus gelopen. Noord is bij uitstek de mooiste en afwisselendste baan. Ook de het clubhuis straalt sfeer uit en de driving range zijn in too conditie. Zelf had ik graag hier en daar een waterhindernis gezien om het helemaal af te maken, vooral op het minder afwisselende gedeelte van de baan. Tip: Neem. De baancatering over van Het rijk van Nijmegen, top!
Fantastische trainingsfaciliteiten en een mooie baan geheel in het bos gelegen. We speelden de Oostbaan.
Een van de mooiste banen van Nederland. Prachtige ligging, goede sfeer
Super mooie baan! Veel uitdaging met slingerende fairways tussen de dennenbossen.
Mooie baan, met hoogteverschillen eem hele smalle doorgangen. Maar prima te besprelen. Enige nadeel.... de vele dennennaalden op de grens.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid