facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Golfbaan Ameland

Golfbaan Ameland
Adres: Oosterhiemweg 20, 9161 CZ Hollum
Telefoonnummer: 0519-554219
Stad: Hollum
Route: Oosterhiemweg 20
Postcode: 9161 CZ



op zoek naar gerelateerd: tarieven golfbaan ameland, golf ameland arrangement, golfbaan ameland openingstijden, ameland open golf 2017, golfbaan ameland greenfee, golfbaan terschelling, ameland golfbaan hotel, webcam golfbaan ameland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stal Sûd-Himmerik Hoeve Stal Sûd-Himmerik Hoeve 2 km Helemaal tot rust komen op vakantie met je paard, mooier is er toch niet?! Wij bieden...
Recensies
Net verzorgde n gastvrije golfbaan met een grote 9 holes en korte PAR3 golfbaan. Toegang tot de PAR3 baan is een aanrader en kan hier zonder een GVB terecht.
Golfbaan Ameland is een uitdagende 9- holesbaan: voorzien van par 3, 4 en 5 banen. Wanneer je geen lid bent van deze club, dan zijn de kosten 35 euro pp voor een "rondje golf". Na het spelen is het goed toeven op het terras of binnen, voor een hapje of een drankje.
Een vriendelijke ontvangst is altijd een goed begin! Daar wordt je blij van. Wij hadden voor de zondagochtend een starttijd geboekt en dat was toch wel verstandig. Toen wij aankwamen werd er nog weinig gestart, maar rond onze tijd 10:28 uur waren er diverse flights. De baan bleek in prima condities en biedt de nodige uitdagingen. Vooral als je voor het eerst bent zijn de blinde slagen op holes 2 en 3 erg spannend omdat je niet goed door hebt waar de gevaren te vinden zijn. Ik hou daar wel van, anderen vinden dit vaak “niet eerlijk”. Als ik minpunten moet noemen, dan is dit het parkeren wij stonden weliswaar dichtbij, maar op een parkeerterrein dat gemaakt was voor mini’s en dan wel die kleine oude. Wellicht iets duidelijkere borden om aan te geven dat het eerste parkeerterrein links, nog voor de golfbaan aan de andere kant van de weg, de beste optie is. Daarnaast had ik vooraf verwacht meer hoogteverschillen aan te treffen; qua begroeiing en hardheid is dit zeker een linksbaan, maar bijvoorbeeld ten opzichte van de Kennemer is het hier gewoon vlak.
Uitdagende baan. Grotendeels vlak. Verrassend snelle greens. Vriendelijke mensen.
Een heerlijke uitdagende baan met gastvrije ontvangst. Een aanrader om golf en een mooie natuur te combineren
Fantastische en uitdagende links golfbaan. Uitstekende en gastvrije horeca. Kortom een aanrader om een lang weekend heen te gaan.
Fantastische mooie baan waarbij natuur en rust een belangrijke factor zijn. De PAR 3, 4 en 5 holes zijn een uitdaging en zeker een aanrader. Vriendelijk personeel, ik oom zeker terug !!! Groet, Paul Heemstra.
Mooi gelegen uitdagende par 3 baan. Je loopt echt tussen de ganzen, eenden en zelfs zie je hier en daar een sprintende haas!
Prima leuke baan.....
Super leuke mensen mooi spel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid