facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Golf Residentie

Golf Residentie
"De Golf Residentie heeft de beschikking over een 18 holes A-status golfbaan die voor iedereen met een GVB toegankelijk is. Greenfee kopen en teetime reserveren zie de website ga naar Golfclub en klik aan Informatie voor Greenfee spelers.Voor wonen op de Golf Residentie kijk op Funda"
Adres: Golfresidentie 129 , Dronten 8251 NS, NL
Stad: Dronten
Route: Golfresidentie 129
Postcode: 8251 NS



op zoek naar gerelateerd: Golfresidentie Dronten te koop, Nieuwbouw Golfresidentie Dronten, Plattegrond Golfresidentie Dronten, Openbare Golfclub Dronten, Scorekaart golf residentie Dronten, Golfresidentie Dronten wedstrijden, Funda Golfresidentie Dronten, Bestuur Golfresidentie Dronten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Golfcar Verhuur Golfcar Verhuur 35 meter
Recensies
Super mooie en leuke baan om een rondje te lopen. Of je nou beginner of gevorderde bent
We wonen hier... Heerlijk!
Voor ons doen lekker gespeeld. Rustig op de baan die er mooi bij lag. Jammer dat er nergens prullenbakken zijn of om je bal schoon te maken.
Vanavond van een voortreffelijk Hollands Buffet genoten voor een zeer schappelijke prijs: p.p. 17,50 euro, met ook nog een verrukkelijk toetje na. Een variëteit aan gerechten die kiezen nog lastig maakte. Uitgebalanceerd qua kruiden gebruik. Kortom: heerlijk! Volgende week een BBQ ... wij gaan er naar toe.
Woon er al 23 jaar en zou niets anders willen
Mijn vriendin woont op de residentie. Zij bewoond een idyllische woning op een prachtig park dat je direct het vakantie gevoel geeft zodra het weer mooi genoeg wordt om buiten te vertoeven. Het terras en een overkapping geven dat vakantie gevoel wat je blij maakt. Toch is Drenthe waar ik zelf woon onevenaarbaar. Het is de residentie gelukt om een soortgelijke ambiance en gevoel te creëren. Beide woon lokaties maken je een gelukkig mens
Fantastische plek om te wonen! Heerlijk rustig
Prima baan om een keer te lopen. Lastige baan indeling dus soms zoeken naar de volgende hole. Verder leuk om een keer gelopen te hebben.
Leuke golfbaan met veel heuvels en uitdagende banen. Genieten van de natuur en de sport. Wel jammer dat er slechts 9 holes zijn.
Park geeft een vakantie gevoel, woon er al 18 jaar met veel plezier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid