facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Golf Pro-Motion

Golf Pro-Motion

Info

Blijf op de hoogte van alle acties, evenementen en aanbiedingen van Golf Pro-Motion. 'Like' ons en win een Callaway Golfset of een doos Nike Golfballen!

Geschiedenis

Blijf op de hoogte van alle acties, evenementen en aanbiedingen van Golf Pro-Motion. 'Like' ons en win een Callaway Golfset of een doos Nike Golfballen!

Adres: Jonkerweg 27B, 1217 PM Hilversum
Stad: Hilversum
Route: Jonkerweg 27B
Postcode: 1217 PM



op zoek naar gerelateerd: Golf pro motion downloads, Golf pro Amsterdam, AH Actie Golf, Easy Golf Breda, Easy Golf locaties, Easygolf, Floris golf Rhoon, GVB golf
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hilversumsche Golf Club Hilversumsche Golf Club 6 km stonden leterlijk 2 minuten op de parkeerplaats om even een gopro aftegeven aan een c...
Golfpark Spandersbosch Golfpark Spandersbosch 9 km Leuke uitdagende banen. Ook de par baan door het bos is erg gaaf en aan de moeilijke ...
Recensies
Na 4 jaar in Zuid Afrika elke week op de golfbaan gespeeld te hebben eindelijk in 2 dagen zo veel meer geleerd van Frank van Rijn. Heel blij met mijn baan permissie. Frank heeft zo een leuke manier van lesgeven en ga zeker meer lessen bij hem volgen.
Vrijdag en zaterdag 9 en 10 oktober een fantastische 2 daagse cursus gevolgd in Hattem. Jeroen was een hele fijne docent die ons echt ons eigen proces liet volgen. Goed opgebouwd, niet te veel aanwijzingen in eens, leuke vormen om te oefenen en lekker doorwerken in een hele leuke, gemotiveerde groep. Het waren TOP dagen! Bedankt!
Leuke 2 dagen gehad met les van een pro, maar de locatie in Best is lawaaiig door laag overvliegende vliegtuigen en het spoor dat er vlak langs loopt.
Uitstekende lessen van Tom Terpstra! Heldere uitleg van deze professional. Erg tevreden over wat ik geleerd heb in 2 dagen. Ga zeker lessen nemen bij Tom‍
Tweedaagse golfcursus gevolgd bij ProMotion bij Kasteel de Engelenburg. Zeer mooie locatie. Docent voor ons was Hein Kaal. Deskundige en passievolle docent. Tweedaagse afgesloten met een baanpermissie voor ons beiden. Nu op naar het GVB.
Met twee intensieve dagen klaar voor de handicap 54. Een leuke ervaring op een prachtige locatie, kasteel Engelenburg te Brummen.Veel geleerd en nu alles proberen in de praktijk te brengen.
Locatie: Brummen. Een erg leuke en sportieve 2 daagse Golfcursus doorlopen. Goede instructie met voldoende tips om het golfen onder de knie te krijgen. Ben er erg enthousiast weggegaan.
Een fijne cursus waarbij er goede uitleg gegeven werd door de golfprofessional. Goede informatievoorziening vooraf en ontzettend snelle, vriendelijke en behulpzame reacties bij vragen. Echte aanrader!
De golfprofessional die de les gaf was erg goed! De lessen zelf waren ook geweldig, erg blij mee. Uitstekende service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid