facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Golf Parc De Pettelaar

Golf Parc De Pettelaar

Info

In Den Bosch ligt één v/d mooiste golfaccommodaties in de regio.Gelegen tussen Pettelaarpark(Provinciehuis) en de A2: Biedt u alles wat golf zo mooi maakt!

Geschiedenis

Golf Parc de Pettelaar
Aan de zuidzoom van 's-Hertogenbosch ligt één van mooiste golfaccommodaties in de wijde regio. Uniek gelegen tussen Pettelaarpark (Provinciehuis Noord Brabant) en de A2 biedt Golf Parc de Pettelaar u alles wat golf zo mooi maakt. Als beginnend liefhebber of als geoefend speler, privé of met uw zakenrelaties. Negen markante holes, een machtig verlichte driving range en een bourgondisch clubhuis vormen de elementen van dit centrum.

DE VERLICHTE DRIVING RANGE (oefenbaan)
Uitgerust met de modernste faciliteiten met 16 overdekte en 10 open afslagplaatsen, is ruim 200 meter lang en 100 meter breed, zodat u van 's ochtends tot 's avonds laat uw swing kunt oefenen, eventueel onder begeleiding van een van onze deskundige, gediplomeerde NPGA golf professionals.

Beginnende golfers vinden hier hun weg naar het golfvaardigheidsbewijs (GVB). Naast de driving range zijn uitgebreide oefenmogelijkheden voor het zogenaamde korte spel, te weten een putting green, een approaching green, oefenbunker.

DE 9 HOLES BAAN (par 3, par 4)
Met waterhindernissen, hoogteverschillen van ruim 10 meter (spectaculair uitzicht op de skyline van Den Bosch) en sterk geonduleerde greens van gemiddeld 350 m2 bewaakt door een twintigtal bunkers is een uitdaging voor iedere golfer.

CLUBHUIS
In ons modern, gezellig bourgondisch clubhuis met terras is het na gedane inspanning goed toeven. Bovendien is er een golfshop waar u een keuze heeft uit zorgvuldig geselecteerde golfartikelen. Door de combinatie van de golfshop en de drivingrange heeft u de unieke mogelijkheid om golfclubs te testen. Gewoon echt de club testen op de drivingrange of samen met uw golfpro bepalen welke club of set voor u het beste is. Wilt u de club op onze golfbaan uitproberen dan kan dat natuurlijk ook. Wij en onze golfpro’s informeren u graag over de mogelijkheden.



"Aan de zuidzoom van 's-Hertogenbosch ligt één van mooiste golfaccommodaties in de wijde regio. Uniek gelegen tussen Pettelaarpark Provinciehuis Noord Brabant en de A2 biedt Golf Parc de Pettelaar u alles wat golf zo mooi maakt. Als beginnend liefhebber of als geoefend speler, privé of met uw zakenrelaties. Negen markante holes, een machtig verlichte Driving Range, uitzicht op de Sint-Jan en een Bourgondisch clubhuis vormen de elementen van dit centrum.Laat u zich, na het spelen of oefenen, verwennen in ons moderne, gezellige bourgondische clubhuis met terras. Bovendien is er een golfshop waar u een keuze heeft uit zorgvuldig geselecteerde golfartikelen."
Adres: Meerendonkweg 2, 5216 TZ 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 0736136630
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Meerendonkweg 2
Postcode: 5216 TZ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 21:00
Dinsdag: 08:30 - 22:00
Woensdag: 08:30 - 22:00
Donderdag: 08:30 - 22:00
Vrijdag: 08:30 - 22:00
Zaterdag: 08:30 - 20:00
Zondag: 08:30 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Bois-le-Duc Golf, De Pettelaar Den Bosch, Pettelaar Golf greenfee, Haverleij golf, Inloggen pettelaar, De Pettelaar restaurant, Golfbaan, Golfbaan Den Bosch en omgeving
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Golfclub Bois-le-Duc Golfclub Bois-le-Duc 6 meter Gezellige golfclub, warm en sfeervol clubhuis , compacte maar erg uitdagende 9 holes ...
BurgGolf De Haverleij BurgGolf De Haverleij 8 km Leuke Burggolf-golfbaan bij Den Bosch. Tweede 9 afwisselender dan eerste 9. Door Coro...
BurgGolf Haverleij Den Bosch BurgGolf Haverleij Den Bosch 8 km Heerlijke uitsmijter met ham en kaas. Met espresso en Swinckels 0.0
Recensies
Gezellig clubhuis en terras , ruime oefen faciliteiten en een uitdagende compacte 9 holes baan!
Superleuke golfclinic gehad met aardige leraar en medewerkers! Baan is overzichtelijk en het is goed toeven bij het clubhuis.
Mooie golfbaan met vriendelijke personeel en ....waar sport en gezelligheid nog samen gaan.
Leuk om te spelen. Wij zijn lid van de golfclub daar
Wanneer er €5,00 voor de oefenfaciliteiten gevraagd wordt, dan mag je wel iets verwachten. De oefenfaciliteiten zoals de puttinggreen en de chipinggreen zijn zeer klein en wanneer het druk is, is er geen plek. De driving range is goed, maar zeker geen €5,00 waard. De baan is wat mij betreft niet meer dan een veredelde Par-3 baan, gezien 2 holes par 4 zijn en de rest par 3. Tevens lagen de greens er niet goed bij. Geen aanrader wat mij betreft.
Kleinschalig opgezet. Goede kundige pro. Heerlijke hole 1 en 9 op deze par 3 baan met 2 par 4 holes.
Wat een verrassing deze baan, vriendelijke ontvangst en een mooi aangelegde baan met prachtige geschoren fairways en greens als een biljartlaken. Echt een top baantje om vaker te spelen
Top golfbaan, goede greens, leuk personeel en leuk ook om te borrelen.
Dit is voor mij niet zo moerlijk ik heb hier 8 jaar het onderhoud van de Golfbaan gedaan. Het is een 9 holle s baantje met een hoogte verschil van 10m en dan nog eens zeer smal dus recht slaan 'n must ,met zeer snelle greens.
Gemoedelijke vriendelijke golfclub met voldoende uitdaging voor iedereen die graag 9 holes speelt en niet veel tijd heeft. Heel vriendelijk en behulpzaam team.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid