facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Goldies Travel

Goldies Travel

Geschiedenis

Met Goldies Travel kunt u letterlijk alle kanten op. Op varenzeeland.nl ziet u diverse reizen die met ons schip "Amelia" te maken zijn. Vanaf 2 uur tot 2 weken bent u bij ons welkom.
Voor dagtochten nemen wij maximaal 12 personen mee, gezien de ruimte op het schip heeft u veel comfort.
Op camperhuurzeeland,nl ziet u de mogelijkheden van onze FFB camper.
Op asverstooiingzeeland.nl ziet u op het vlak van een laatste afscheid hoe wij u hiermee van dienst kunnen zijn.
voor vragen 06 51834751



"Varen op maat, van 2 uur tot 2 weken. van Zeehondensafari tot Minicruise. Overnachten in 3 hutten van 2 personen. Thema vaartochten in het seizoen zoals mosseltocht, onbeperkt mossels eten en varen, oestertocht met heerlijke cava, Kreeftentocht met bezoek aan kreeftenvisser en daarna aan boord Oosterscheldekreeft eten.Met max. 12 vrienden feesten of een jubileum vieren in kleine maar persoonlijke omgeving. En we doen veel meer.. We maken graag een persoonlijke offerte voor al uw wensen."
Adres: Meerpaalweg tegenover nr 20, 4401 KA Yerseke
Telefoonnummer: 0031651834751
Stad: Yerseke
Route: Meerpaalweg tegenover nr 20
Postcode: 4401 KA



op zoek naar gerelateerd: Jacht Zeeland, Rondvaart Wemeldinge, Meevaren vissersboot Zeeland, Varen Zeeland Yerseke, Varen Oosterschelde, Prive boottocht Zeeland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Goldies travel heeft voor ons een reis georganiseerd naar Antwerpen. Het was werkelijk fantastisch georganiseerd. De boot was schoon en verzorgt. eten en drinken was koel en vers. Ko en Ella hebben als gastheer en gastvrouw perfect voor onze gasten gezorgd. Iedereen kijkt met een zeer goed gevoel terug op de reis. Een reis voor relaties organiseren kun je met een gerust hart aan Ko en Ella overlaten!
Afgelopen weekend bij Ko en Ella verbleven op de Amelia. Het was fantastisch! Heerlijke tocht over de Oosterschelde Goes naar Yerseke zeehonden gezien, een toplunch en een super ontbijt met alles wat we wilden en meer. Gastvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij Ko en Ella. Het is echt een aanrader. Nogmaals bedankt!
Afgelopen zaterdag een heerlijke dag gehad met de familie aan boord van de Amelia. We hebben enorm genoten. Zeker een aanrader!
Vertaald door Google Alles was erg goed! We voelden ons zeer comfortabel. Duidelijke aanbeveling! Origineel Alles war sehr gut! Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Klare Empfehlung!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid